| florynna903 a întrebat:

Ce parere aveti despre orasul Sbiu si cam ce ar trebui sa vizitez in el?

P. S.:scuze de categorie

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este un oraș frumos și tot ce are în el este de vizitat (în special muzeul Bruchental).
Pa, pa.

| WooLove a răspuns:

Orasul este destul de frumos avand in Vedere ca este si Capitala Romniei la UE si pe deasupra mai are si gradina zoologica este chiar foarte cul. Eu recomand care nu a fost in Sibiu sa se duca ca nu o sa aiba regrete. pff si mai ales Platinish :-P~

| lplostonyou a răspuns:

Parere foarte buna, am locuit 3 ani in acel oras,este un oras super frumos si ingrijit cu oameni super de civilizati, romanii din toata tara ar trebui sa mai mediteze un pic si sa-l aleaga presedinte pe Klaus Johannis, ca de marinari si oameni jegosi s-a saturat pana si Europahappy

| Diavolulestefemeie a răspuns:

Fabrica de pateu laughing))

| Allexandraaa a răspuns:

Muzeul Brukental, gradina zoologica. happy

| smile21 a răspuns:

Buna!:) eu locuiesc in Sibiu si este chiar frumos. Poti vizita foarte multe : Biserica din groapa, Turnul scarilor, Turnul Pielarilor, Muzeul de Istorie Naturala, Parcul Astra, Biserica romano-catolica, Podul Mincinosilor, Piata mica, Capela Sfintei Cruci, Padurea Dumbraca, Palatul Brukenthal, Muzeul de Vanatoare August von Spiess, Muzeul de Locomotive cu aburi, Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA, Muzeul Etnografic Franz Binder, Muzeul de Istorie a Farmaciei, Biserica Sfanta Elisabeta, Gradina Zoologica, Parcul sub Arini, Turnul Sfatului, Turnul Dulgherilor, Turnul Portii, Turnul Archebuzierilor, Pasajul Scarilor, Catedrala Ortodoxa, Muzeul de Istorie, Muzeul de Icoane si Obiecte Bisericesti - Casa Mihai Eminescu, Biserica dintre brazi, Turnul Gros, Biserica Evanghelica, Casa Artelor, Turnul Olarilor, Muzeul satului si centrul este foarte frumos, sper ca te-am ajutat poftim inca ceva http://www.turistik.ro/romania/sibiu/obiective-turistice-sibiu;) acolo gasesti si poze si informatii, sper sa iti placa la Sibiu :*

Întrebări similare