anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre parul de pe burta/piept ( ma refer si la fete si la baieti)? Vi se pare scarbos? Consideri ca ar trebui sa se epileze? Si daca da, ce metoda ii recomanzi persoanei care are asa ceva? Multumesc:*.

Răspuns Câştigător
| summer12 a răspuns:

Si cei cu par pe burta, indiferent daca sunt fete sau baieti, ce ar trebui sa faca acum? Sa se epileze pe BURTA ca aveti voi pretentii? Orice om e frumos asa cum e el. Oricum o sa va petreceti restul vietii cu cineva care nu arata ca in visele voastre.Caracterul si personalitatea conteaza.

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| lplostonyou a răspuns:

La fata nu e prea ok sa aiba par, dar baiatul de aia e baiat sa aiba par, tie baietii cu par iti par scarbosi? happy

| deeea28 a răspuns:

La fete nu prea am auzit sau vazut cu par pe piept, dar la barbati e frecvent intalnit. La barbati nici mie nu-mi place, nu ca mi se pare scarbos, dar nu-mi place, dar acum ce sa-i faci, asta-i barbatul. Sa-l pun sa se rada sau sa se epileze e un chin care nu stiu daca se merita. Unele ar zice: cum suportam noi sa ne epilam asa si ei. Poate, dar eu nu sunt de aceeasi conceptie. Fiecare cum crede

| Andreeee a răspuns:

Heiihappy
Pai la baieti mie una nu imi place, dar daca asa sunt ei, nu ai ce sa faci.Si la fete banuiesc ca te referi la acel puf pe care il avem toate. Daca e blond nu se vede.O colega avea acel puf aproape negru si l-a decolorat, iar apoi nu s-a mai vazut.Eu nu cred ca ar trebui sa se epileze deoarece o sa creasca mai des si mai gros, asta e parerea mea. Sper ca te'am ajutat>big grin

| Monica_7453 a răspuns:

Mie nu-mi place parul de pe burta/piept la baieti. La fete nu cred ca este par pe piept big grin pe burta nu se vede tare.asa ca fetele nu ar trebui sa se epileze. vrei intr-un an sa devina ca o maimuta? :-s

| Youcomewithmeinhell a răspuns:

Lool par pe piept la fete n-am auzit asa ceva HELLO trezeste-te esti in Romaniaa