Sunt preparate injectabile ilegale in Romania. Au fost testate, dar prezinta riscuri destul de mari. Mai ales fiindca ele se pot folosi doar in sarcinile foarte mici, de pana in 7 saptamani, iar in Roamnia majoritatea femeilor ajung mai tarziu la medic. Oricum, nu-ti imagina ca ti le administrezi acasa, ci la spital, sub supraveghere medicala, fiindca adesea declanseaza avort incomplet care impune si chiuretaj ulterior. Important este sa nu fie incercate dupa saptamana 8 de sarcina fiindca de obicei determina decesul gravidei prin hemoragie masiva.
Am auzit de injectii care provoaca avortul dar nu au aparut la noi inca.
Nu am auzit de pastile de avort ci de injectii care iti provoaca nasterea... ce parere sa am...eu una nu inteleg aceste metode de a scapa de o fiinta nevinovata! Exista foarte multe metode care sa evite aparitia fatului.Deci,eu una nu sunt de acord cu aceste prostii
Nu sunt pastile sunt injectii. la noi nu au aparut doar in tari percum anglia, franta, Italia. care iti provoaca un avort. dar dureaza in jur de 3 saptamani parca nu stiu exact cum procedeaza dar asa am citit undeva pe net
Nu există pastile, doar injecţii. Dar oricum, cu un sufleţel în burtică, să mă duc să îl omor, m-ar durea prea tare.