Persoane cu creierul spalat de biserica. nici nu vreau sa ma gadesc ce situatieeee sanjenitaoare si absolut horror poate fi inca in noaptea nuntii amandoi sunt virgini
Fiecare doarme dupa cum isi asterne si noi nu avem dreptul sa comentam asternutul.
Daca asta simt ei ca e ok, daca nu simt nevoia de a o face inainte de casatorie, bravo lor. Dar daca "se abtin", ca sa zic asa, doar pentru faptul ca ei considera acesta a fi un pacat (adica sa nu fii virgin/a cand te casatoresti), consider ca ar trebui sa se duca la manastire, pentru totdeauna. )
E un principiu, insa nu unul sanatos. Daca ar fi doar chestie de dorinta unei persoane sa se pastreze casta pana la casatorie, ar fi ok, dar ideea asta e venita din biserica si raspandita de oamenii indoctrinati cu idei religioase stupide.
În principiu, le respect. Doar că e imposibil .
Dacă ai o relație cu o persoană pe care s-o iubești cu adevărat, e chinul dracilor pentru amândouă persoanele să nu facă nimic. Mai ales că nu poți să te căsătorești într-o juma de an - un an, pentru că nu poți spune că îl cunoști pe cel de lângă tine.
Cu alte cuvinte, virginitatea până la căsătorie e ceva frumos, dar greu de realizat. Și relativ fără temei.
Dacă te căsătorești la 40 ani cu unul de 40 de ani? Anii ăia de adolescență, când e sexul cel mai dulce și mai nebun?
Tre să fii prost să-i ratezi.
Si daca nu se casatoresc? Fiecare ar principii si este bine sa respectam pricipiile altora
Eu am o parere foarte buna dar o fata virgina va gasi greu un barbat care sa aprecieze cu adevarat semnificatia abtinerii si care sa astepte sa stea fara sex pana la casatorie.Totodata e riscant si pentru femeie, oricat de putin ar insemna sexul pentru femeie nu cred ca e vreo una care ar vrea sa stea cu un barbat care sa nu o satisfaca toata viata
Michiko întreabă:
MamaOmida69 întreabă: