| eurynomus a întrebat:

Ce parere aveti despre persoanele care se masturbeza la web?! sunt destul de multe. va place chestia asta? parcticati asa ceva?

10 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Există şi un termen legal pentru asta. Se numeşte video-chat!
Câtă vreme o fac de bunăvoie şi nesiliţi de nimeni, nu-mi pasă.
La fel cum n-am treabă cu ce face altu' în dormitorul lui, tot aşa n-am treabă ce informaţii îşi transmite el de la calculatorul lui.

| Anet a răspuns:

Nebuni dupa cum zic unii sau poate nu; nu am practicat asa ceva insa am discutat cu destul de multa lume chestia asta, iar cei care au practicat ziceau ca e destul de incitant, desigur in cazul in care masturbarea se face de catre ambii parteneri; daca ati fi cu cineva si nu puteti intretine relatii intime din cauza ca nu sunteti impreuna fizic e si normal sa se apeleze la astfel de metode parerea mea

| BlueHusky a răspuns:

Depinde, poate fi fun, am citit ce au scris cei dinaintea mea si cred ca parerea voastra este aceeasi cu parerea buniciilor mei despre sexul la telefon happy

| misterioaѕa a răspuns:

Buna.
Deci mie mi se par nebuni(scuze de expresie)
Sunt obsedati sexual
Nu-mi place chestia asta

pa, pa

| Victor_4819 a răspuns:

N-as face asa ceva niciodata.Sunt sariti.

| ραтяίcία a răspuns:

Nu mi se pare normal ce fac astfel de persoanetongue...dar na.straight faceasa's unii, nu avem noi cum sa'i judecamtongue

| madutza_2178 a răspuns:

Nu imi plac deloc.Eu una nu as face asa ceva...

| eDDy a răspuns:

Salut,
Pai mie mi se pare ceva anormal sa te masturbezi la web, adica persoanele anumite mi se par sarite de pe fix.
Nu, nu imi place chestia asta, e ceva pshihic, lipsa de...
Nu, doamne fereste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu nu-mi place asa ceva...niste disperati pot face asta...hee hee

| Biutzuca a răspuns:

Sti de fapt oameni anormali si cu vagauni la cap fac chestile astea! LUME NEBUNA! spun euwinking

Întrebări similare