Nu aveti pareri preconcepute! Sigur ca poti obtine si oferi placere in acelasi timp. Sexul pe asta se bazeaza, pana la urma.
Eu personal nu am o parere foarte buna, e ca si cum ai impusca doi iepuri deodata si nu nimeresti nici unul, in timp ce partenerul iti ofera placere, tu facand acelasi lucru nu ai cum sa te si relaxezi si sa te simti bine si sa il mai faci si pe el sa se simta bine in acelasi timp!
Smara are dreptate nu poti simti placerea din moment ce esti concentrat sa oferi placere! incercati pe rand si cred ca va iesi mai bine
Super tare frate!
mie unul imi place...cui nu-i place (adica cine nu are curaj sa recunoasca ) sa stea bine mersi acasa cu o mana pe mouse sa deruleze mai repede la punctul culminant si cu cealalta mana...
@andreutz aici nu cred ca e vorba de cui ii place spune, cine nu spune, ii place da nu recunoaste eu mi-am spus parerea sincera, nu aveam de ce sa sustin ceva si sa cred altceva.
... pîna la urmă...nu conteayă poziţia dar rezultatul final.
Dacă vă satisplace 100%...69e-n regulă. în dormitor nu trebuie sa existe interziceri, imaginaţia este soră cu plăcerea! profitati!
In mod normal poti oferi si obtine placere in acelasi timp, nu trebuie sa ai idei preconcepute, totul se invata expermentand...
Eu imi itreb iubitul :
-cat ma iubesti tu pe mine?
el imi raspunde.
-69
si multa dreptate are
Am incercat si eu, poti sa o faci doar cu pers la care ti foarte mult si ai incredere. prima data am crezut ca e naspa, dar e binisor
Mutubal întreabă: