Buna.
Prezervativele se rup si daca nu le depozitezi ok ( daca le depozitezi la cald), daca sunt exiprate, daca sunt prea mari sau prea mici ( din cauza frecarii), sau daca fata nu este lubrifiata suficient. Un prezervativ se poate rupe si daca nu este manuit corect, este pus invers, sau este agatat cu o unghie.
La inceput am folosit de la love plus, si apoi de la durex, nu am avut nicio probelma cu nici una dintre firme, dar am respectat tot ce am scris mai sus.
Sunt bune.Prezervativele se pot rupe si din cauza celui care il foloseste.Nu neaparat din cauza materialului din care sunt facute.
Si mie mi s'au rupt ambele, eu folosesc mult mai bine LOVE PLUS, acum se rup de la lubrifiere insuficienta, dar ca si calitate mie love'ul imi pare mai sigur, dar am observat ca durexul are mai mult lubrifiant mh
Bună!
Prezervativul NU se rupe dacă este folosit CORECT!
Şi NU folosiţi prezervative "de fiţe", chiar Durex fiind, dacă NU ştiţi să le folosiţi corect!
Oricum, cel mai "bun" prezervativ este Durex Extra Safe
Cea mai SIGURĂ metodă contraceptivă este folosirea prezervativului, deoarece are DUBLU rol : previne o eventuală sarcină, DAR previne şi infectarea cu diverse boli cu transmitere sexuală ( BTS ) – la o utilizare CORECTĂ!
De aceea, recomand NEAPĂRAT folosirea PREZERVATIVULUI ( alunecarea va fi mai uşoară, eviţi riscul de sarcină şi diverse boli cu transmitere sexuală ) – mai ales în cazul unei noi relaţii, sau o relaţie „pasageră" ( ori una sub semnul întrebării )!
Dar e foarte important să fiţi ATENŢI la modul de "manevrare" a prezervativului ( deschiderea lui şi "montarea", apoi e importantă mărimea, şi nu în ultimul rând "demontarea" acestuia ) - de asemenea, recomand VERIFICAREA prezervativului după FIECARE "partidă" ( să nu se fi rupt/tăiat; se poate verifica atât vizual, cât şi prin umplere cu apă ) - pentru mai multă siguranţă!
Dacă folosiţi prezervativ de fiecare dată şi la fiecare "număr/partidă" ( ATENŢIE la modul de manevrare/desfacere şi "montare/demontare" ) NU există risc de sarcină ( siguranţă de 99-100 % ), DAR ( repet ) preferabil să-l verifici după partidă!
Să folosiţi prezervativ cu spermicid - chiar dacă se rupe, NU trebuie să disperi, deoarece este lubrefiat/tratat cu o substanţă spermicidă ( cu rol de distrugere a spermatozoizilor ) care va distruge eventualii spermatozoizi care ajung în vagin!
Sau să foloseşti un prezervativ simplu marca DUREX Extra Strength-strong sau Durex Extra Safe ( sunt puţin mai groase ) + un lubrifiant ( ori un prezervativ cu spermicid ) - acţiunea contraceptivă este aceeaşi ( deci ai DUBLĂ "protecţie" )!
Toate cele bune.
Dacă îl umpli cu apa ai foarte mari sanse sa îl deteriorezi si sa crezi ca e deteriorat sau sa deteriorat in timpul actului sexual asa ca nu recomand nimănui sa faca asa ceva. Dacă se rupe se vedea pentru ca un prezervativ cand se rupe in timpul actului sexual ruptura acestuia e vizibilă si chiar se simte
Sunt ok si love plus, le-am folosit cand era tot ce am gasit la buticul din colt, masculan la fel.Au totusi o chestie ca sunt cam mici, mai mici ca durex la grosime, cam strang.Dar per total sunt ok.
AlexEjmecheru întreabă: