Am avut. Functioneaza pentru o vreme (sau ai senzatia ca functioneaza) dar la un moment dat tot iese scandal. Chiar daca stabilesti la inceput ca totul sa fie "rece", calculat, fara implicare sentimentala...la un moment dat se schimba lucrurile. Daca nu apar sentimente, in scurt timp se plictisesc unul de altul, iar daca apar sentimente doar din partea uneia dintre "partile contractuale", apar tensiunile, gelozia, etc.
Consider ca, in afara satisfactiei sexuale, pot aduce si multa durere.
Niciodata doi oameni nu functioneaza la fel si ceea ce pentru unul poate fi un debuseu sexual, pentru celalalt poate deveni o dragoste fara speranta.
Si doare.
Parere foarte proasta, fiindca la sfaristul zilei tot singura esti si deprimata.
Sexul nu-i suficient in viata, fiindca fara dragoste si iubire adevarata, tot trista si nemultumita vei ramane.
Te n gura de rapciugoasa
Eu zic să nu jignești alți utilizatori pentru că ei văd lucrurile diferit față de tine.
Am o parere buna, atat timp cat baza ramane prietenia.
Am avut multe. Nu imi plac aventurile, sexul ala mi se pare mediocru.
Imi place sa invat partenerele.
Cand apare o relatie in viata unuia dintre noi, ramane prietenia. Cel putin asa s-a intamplat pana acum.
Una foarte proastă nu-i bine și nici normal.
Un prieten îți este un prieteni. nu sate culci cu prieteni cu prieteni nu te culci ei îți sunt prieteni atâta.
Fa-i (cum se scrie corect ca e "a îi face lui" si nu poti uni asa de capul tau subiecte si verbe, trebuie separate) - este singular.
Si "prieteni" este plural.
Deci ai acris o magarie, nerticulata pentru ca nu exista "prieteni tai", poate "prietenii tai", articulat pentru ca vorbesti de aceia care imi sunt prieteni.
A, nu iti face probleme ca n-ai inteles nimic- fiecare cu limitele proprii, in gramatica, in coeficient IQ, in viata sociala...
P.s. Nu ti-e, ce?
Nu ti-e rusine, ca mie mi-ar fi daca as fi atat analfabet
O seara buna sa ai si tu, ca eu nu o sa iti vorbesc la plural - adica, cu limitarile pe care le ai, ca mai buna nu poate fi, atat cat poti. Cat merge de la tine
Socoteala sincera, prietenie lunga. Asta.e un tip de relatie foarte cinstita, unde fiecare stie ce are de dat si de primit.
anonim_4396 întreabă:
IamJoKeR întreabă:
anonim_4396 întreabă: