| MarioOnette a întrebat:

Ce parere aveti despre prieteniile din iua de azi dintre fata si fata, baiat si fata sau chiar fata si baiat.Eu cred ca in prietenia dintre fata si baiat una din persoane iubeste pe cealalta iar ceallalta iubeste dar ca sora frate, si stiti cazuri cind dupa o prietenie fata+baiat sa devina o pereche?

5 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Păi, relațiile serioase de obicei au rădăcini din prietenii. Nu poți iubi din suflet o persoană pe care abia ai cunoscut-o, trebuie să fiți prieteni mai întâi, să vă apropiați etc. Da, știu cazuri de genul.

Că în majoritatea cazurilor, într-o prietenie băiat-fată, unul vrea o relație și celălalt doar prietenie, e altceva. Aici apare fenomenul cunoscut sub numele de "friendzone". E cam aiurea, dar asta e viața thinking Și cum am zis, nu se întâmplă mereu așa.

| Criss003 a răspuns:

Baiat-fata..cunosc cateva cazuri in care sunt inclusa si eu.
vorrrrbeam cu un baiat prieteni buni si acum suntem impreuna

| MarioOnette explică:

Am vrut sa scriu fata- fata baiat- baiat si fata -baiat

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Buna! Desigur ca poate exista prietenii intre un baiat si o fata ..Eu am trecut printr-o relatie asemanatoare.De 2 ani jumate cunosc un baiat. Eram prieteni buni, dar acum un an ne-am dat seama ca exista o atractie destul de mare intre noi. Am ales sa fie el primul baiat din viata mea..Si dupa atata timp inca suntem prieteni buni.

| ZambesteRoxyTeIubeste a răspuns:

Pff pai..eu umblu cu 2 baieti si am senzatia ca unul dintre ei ma place dupa felul cum se comporta, in rest suntem doar prieteni buni si stiu un caz la mine in liceu erau cei mai buni prieteni timp de 3 ani de zile, isi spuneau ca se iubesc ca intre prieteni dar de fapt ei isi doreau o relatie si pana la urma sunt impreuna si acum :*