Bună.
Înțelegerea dintre ei este importantă, nu părerea noastră cum arată!
Gusturile nu se discută.
Pa, pa.
Pai... poate sa mai piarda ea ceva, si sa se ingrase el, daca tine la el si are grija de el ca lumea?!
Am niste prieteni in situatia asta...si chiar le sta bine sun impreuna de un an si ceva daca se iubesc.eu sincer ii invidiez in sensul bun
Destul de buna, cunosc multe cupluri de asa fel si sa stii ca mult timp au fost impreuna, nu le pasa ce cred altii, important e ca se iubesc
E util sa ai in dotare o femeie grasa...nu mai ai nevoie de umbrela cand mergeti la plaja, te culci la umbra ei.
Nu vad care e problema ce spune cineva ca trebuie sa te orientezi dupa anumite criterii intr-o relatie?:-|
Se completeaza m-ai iau de la unul, m-ai dau de la celalalt. Glumesc! Daca se iubesc si se inteleg este tot ce conteaza
Eu sunt de parere ca nu conteaza cum arata, fata slaba si baiatul gras sau invers, atata timp cat se simt atrasi unul de altul, se iubesc si se simt bine impreuna
Conteaza asta?N'are absolut nici o treaba daca se iubesc cu adevarat! Ce daca unul e mai slab sau mai plinut decat celalalt? Asta e problema majora in zilele noastreAproape toti se uita la buzunar, daca celalalt are Audi nu stiu cat si daca e bine facut.Nu conteaza toate prostiile astea daca iubesti cu adevarat!
St3fU întreabă:
bianca37 întreabă:
madalina13021997 întreabă: