Ori merge, ori nu. Adică şi eu aveam 14 ani şi el 17 şi acum avem o relaţie de 5 ani şi jumătate.
In primul rand ESTE INTERZIS DE LEGE!
Apoi, cred ca nici-unul nu sunteti pregatiti pentru a avea relatii sexuale,atat fizic cat si psihic.
Apoi,cat stiti AMANDOI,despre contraceptie,fertilitate, ovulatie, spermatozoizi, perioade fertile si infertile ale ciclului menstrual, riscurile unui avort?
Individul de 14 e disperat dupa atentie, iar cel de 17, disperat dupa sex.
La varsta asta, emotiile si sentimentele pe care le simti sunt dintre cele mai sincere posibil, la fel si vorbele. O relatie inchegata la intervalul asta de varsta poate duce la un cuplu solid, care nu se va destrama niciodata, tocmai din lipsa intereselor si din sinceritatea emotiilor si sentimentelor.
Succes!
Mai,copila,cum poti incuraja o relatie la asa o varsta mica de 14-15-16-17 ani? Cum poti afirma,ca pot fi un cuplu solid,daca relatia este inceputa la aceasta varsta?
Multi copii de aceasta varsta o fac din bravada,ca nici nu stiu ce e ia dragoste,respect, responsabilitate!
Asta crezi tu, ca nu au interese, dar interesul lor este "sa fie cool, ca au avut-o si pe aia si pe cealalta".Cat de maturi pot astfel de copii?
Cand avem 14 ani si eu am avut o relatie cu un tip de 17, eu zic ca nu are nimic atata timp cat crezi tu ca e cinstit si poate astepta dupa tine sa iti incepi cu el viata sexuala (asta daca nu ti-ai inceput-o inca). Parerea mea e ca merita o incercare, cel mai important NU IL LASA SA TE CONTROLEZE fiind el mai mare, in rest sa va tina mult mult :*