| evelynne a întrebat:

Ce parere aveti despre relatiile/casniciile intre rromi si români?

Răspuns Câştigător
| andreeutzaa a răspuns:

E ceva perfect normal.Eu sunt total impotriva rasismului pentru ca o consider o grava problema mintala.Nimeni nu alege cum sa se nasca, unde sa creasca.Cine suntem noi sa ii facem o vina pentru asta? Toti zic ca rrom e egal cu infractor ect. Dar noi romanii suntem mai buni? Eu sunt in Italia de vreo 5 ani si romanii au facut pe aici o garmada de lucruri oribile de iti era rusine sa vorbesti romana pe strada.Nu rrom, romani! Deci, infractorii exista peste tot si oriunde si nu e bine sa ii punem pe toti in aceeasi oala.Au un mod divers de a trai si noi trebuie sa il acceptam.V-ati gandit vreodata ca sunt asa din cauza ca sunt discriminati de toti? Noi,ca romani cum ne-am simtii daca cineva de alta nationalitatea ne-ar cataloga toti gresit? Eu una nu vad lumea impartita in tari, culori, nationalitati pentru ca nu are sens.E inuman.Ne nastem toti la fel! Si in plus iubirea este cea mai libera,care trece peste absolut toate! Rromi au un mod divers de a traii, au traditiile lor pe care inca le mentin si eu una, nu ma simt in stare sa ii judec.Eu una imi traiesc viata mea si nu o critic pe a altora.

9 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Nu una buna!

| R_8074 a răspuns:

Care e problema? Conteaza sa se simta ei bine unul langa celalalt, noi nu suntem importanti. Nu sunt de acord cu casatoria tiganilor de la varste foarte mici. Dar daca ei se iubesc. Oricum ai fi, iubesti si nimeni nu trebuie sa te judece. Mie in general nu imi plac tiganii, mi se par nesimtiti si necivilizati. Dar asta nu are legatura cu o iubire dintre un rrom si un roman. Mi se mai pare o tampenie ca s.au numit "rromi", sunt rromi toti, nu rromi.

| ZEU93 a răspuns:

Nu una buna, rromii ne acapareaza nu o sa mai fie o minoritate in curand

| Iulia_6898 a răspuns:

Pana la urma rromii sunt tot oameni. Deci aca doua persoanese iubesc cu adevarat eu nu cred ca trebuie sa ceara aprobarea cuiva. Trebuie sa isi urmeze propriilie sentimente.Rautatile spuse de ceilalti nu mai conteaza.

Răspuns utilizator avertizat
| andreea_1866 a răspuns:

Eu am avut o relatie d 2 ani jumate cu un baiat rrom si a fost totul ok.Nu mi se pare ceva anormal happy

| MaliceThemen a răspuns:

Daca se iubesc asta e tot ce conteaza, numai sa nu asculte parerea altora care sunt cam rautaciosi happy

| Gemini a răspuns:

Daca iti place brown cock? da

| cristiana074 a răspuns:

Uite cum sta treaba... Eu am 15 ani merg pe 16 si sunt cu un rrom de jumatate de an. Nu am avut probleme cu el deloc. IAr despre ce ziceti voi despre regulile tiganilor, nu este adevarat. In primul rand sunt mai multe rase de rromi : modorani [ romanizati ], zavragii si badanari [ cu fuste ]. Regulile difera de la o rasa la alta. Eu sunt cu un modoran si la ei daca intretii relatii sexuale cu ei [ nu am facut asa cevawinking ] nu trebuie sa te insori sau etc. Sau sa te mariti de mic. Ii cvunosc familia, stiu ce fac de ce fac si cum fac. Si sincer imi place mai mutl in familia lor decat in a mea. LA ei e liniste nimeni nu tipa nu urla nu e dusmanie. Este adevarat ca unii rromi fac de ras rasa altora cum si uniii romani fac de ras rasa noastra. Rudele mele sunt rasiste si ii baga prostii mamei in cap. MAma nu e rasista dar incearca sa am protejesze ca ea a trait alta generatie si acum ea nu stie care sunt treburile cu relatiile si chestiile de genul acesta. IN ziua de azi copii la 12 ani si fumeaza si au intretinut relatii sexulae. Dar eu primul meu prieten l`am avut la 14 ani. Si am suferit mult. Prima dragoste prima,, sufereala,,. Dar de cand sunt cu,, tiganu`,, asta am avut parte de multa fericire. Si il iubesc foarte mult si am sa il schimb sa le dau rudelor peste nas ca e baiat bun si ca invata bine. Deci da, sunt total de acord. Dar trebuie sa te uiti la rasa. sa-i stii regulile si traditiile. Oricum, responsabilitate si respect ca la ei in familie nici la mine nu este.

Întrebări similare