| ℓσνє a întrebat:

Ce parere aveti despre relatiile de dupa monitor? thinking

Răspuns Câştigător
| Tania a răspuns:

Nu cred in relatii de genul.
Poti gasi doar pe cineva cu cine sa ai subiecte interesante de discutat, schimb de pareri, sfaturi, dar nu relatii

13 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Alea nu se numesc relatii sad

| mat31new a răspuns:

Cum a zis evenso.

| asdfghjkll a răspuns:

Oameni fără viață

| cristynaGoldenRose a răspuns:

Asa relatii nu exista, sau daca ar exista -sunt doar temporare. Spun din propria experienta)

| Suckme101 a răspuns:

Eu dupa monitor nu am relatii am doar praf un paianjen abandonat si niste coji de seminte tu ce ai dupa monitor?

| ℓσνє explică (pentru Suckme101):

Spre deosebire de tine nu pierd timpul, si in cap am creier nu semintewinking

| Analytical a răspuns (pentru Suckme101):

Buna, sunt virgula! vreau sa te cunosc sa te invat cum s-o pui!

| ℓσνє explică (pentru Analytical):

Corect; D

| Analytical a răspuns (pentru ℓσνє):

Uite draga, teoretic pare aproape imposibil dar practic trebuie demonstrat! e ca si cum acum l-ai fi intalnit pentru prima data, l-ai vazut fugitiv, iti ia nr si discutati! asta se intampla si cu relatiile pe net! crezi ca daca va cunoasteti de la inceput "face to face" va fi cel mai sincer cu tine, si nu te-ar putea minti ca este acolo si de fapt este in alta parte? se intampla, depinde de tine, ce sentimente ii trezesti si el tie! daca el vrea sa fie cu tine si vrea ceva serios cu adevarat, distanta, blocajul monitorului sau telefonul, chiar nu conteaza! dar, te sfatuiesc sa nu te avanti intr-o relatie inainte de a-l cunoaste! a-l vedea! este important, pentru ca nu puteti discuta tot timpul doar virtual! deci, eu una nu zic, nici nu, nici da! conteaza sa va cunoasteti si sa-i cunosti trairile! pentru ca, cum se comporta cu cei din jur, asa se va comporta si cu tine!

| ℓσνє explică (pentru Analytical):

Nu era vorba de mine. Si dupa parerea mea nici eu un sunt de acord. Dar totusi voiam si parerile voastre. happy

| Analytical a răspuns (pentru ℓσνє):

Arata-i prietenei sfatul meu atunci!winking

| DanceWithTheLittleGirl a răspuns (pentru Suckme101):

rolling on the floor dar vezi ca nu stii sa pui virgula

| ℓσνє explică (pentru DanceWithTheLittleGirl):

Mercii. de raspuns.batting eyelashes

Întrebări similare