| yyo a întrebat:

Ce parere aveti despre relatiile fata cu fata? cine este bi... vreau pareri

Răspuns Câştigător
| Mada_6077 a răspuns:

Nu am nimic impotriva.Fiecare persoana are drepturi de a alege. Daca unii sunt diferiti privind orientarile sexuale, e problema lor.

| yyo explică (pentru Mada_6077):

Asa este! mersi

33 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

N-am nimic importiva, oameni de genu "du-te la psihiatru" sau "vin acum capra mea" sunt peste tot, inspecial in romnaia noastra.

| yyo explică (pentru XxXBlackVampireXxX):

Stiu... dar pana la urma nu trebuie sa stau dupa gura lumi, daca prietenii mei apropiati si familia accepta asta e nu ma intereseaza de alti am cerut doar pareri dar asta nu inseamna ca neaparat iau in seama, vruiam sa vad cam cati sunt pro si cati sunt contra...big grin

| XxXBlackVampireXxX a răspuns (pentru yyo):

Asa e, nu trebuie sa te iei dupa gura lumii.:p

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Mi se pare aiurea o astfel de relatie.

| Vibrations a răspuns:

Eu sunt zoofil. Vin și eu cu capra mea

| selysol a răspuns (pentru Vibrations):

rolling on the floor m-ai dat gata cu raspunsul asta laughing zoofilrolling on the floor

| yyo explică (pentru Vibrations):

Ma bukur si te simti bine?laughing))))rolling on the floor))

| lc13cm3 a răspuns:

Nebune :p

| Nicux1 a răspuns:

1:Nu sunt b...;
2:Esti nebun/a;
3:Cel mai mare pacat;
4big grinu-te la psihiatru;
5:E cea mai prosteasca intrebare posibila;
si in final 6:Te intreb...de ce ar face cineva normal asa ceva?

| marya1994 a răspuns:

Nu am o anumita parere. Dar stiu ca astfel de persoane au probleme cu personalitatea

| yyo explică (pentru marya1994):

Eu nu am nikio problema straight face

| Oana92 a răspuns (pentru marya1994):

Astfel de persoane au probleme foarte grave de personalitate si se datoreaza in mod special unor traume suferite in copilarie. este foarte important pentru ei sa beneficieze de ajutor specializat!

| Oana92 a răspuns (pentru BogdanS6):

Vorbesc din punct de vedere psihologic! Persoanele care manifesta interes pentru persoane de acelasi sex au probleme de personalitate. Faptul ca in secolul asta toata lumea se crede bi doar pentru ca are nevoie sa atraga atentia prin ceva extrem e alta mancare de peste, comentariul meu se referea la cei cu adevarat gay/lesbi/bi. Pe langa asta eu nu arunc cu noroi in ei, pe mine nu ma deranjeaza cu cine fac x sau y sex, dar nu pot sa spun ce nu au probleme cand le au. E vorba doar de psihanaliza...

| Oana92 a răspuns (pentru BogdanS6):

Eu nu imi afisez propriile probleme pe TPUtongue si nu am analizat psihic ci am spus doar cauzele unor orientari sexuale diferite!

| yyo explică:

sunt fete la fel de sarite ca tinerolling on the floor)

| yyo explică:

In toata Romania crede-ma eu fac parte dintre ele laughing

| yyo explică:

Eu laughing

| GoAwayBitch a răspuns:

Hässlich puppy dog eyes Aici, eu sunt :X

| babyflyy a răspuns:

Parerea mea e ca nu ar trebui sa ne intrebi pe noi(cei de pe TPU)asta ci pe un domn foarte dragut,care se numeste PSIHIATRU! e total aiurea,de aia a lasat Dzeu FETE si BAIETI, ca sa ne gasim sufletul pereche, daca era permis asa ceva, atunci scria si`n Biblie ca e voie si baiat cu baiat sau fata cu fata! Intr`adevar vremurile s`au schimbat, insa tot Dzeu e ''boss-ul''!

| Denii22 a răspuns:

Eu cred ca fiecare are dreptul la o viata fericita. Degeaba stai cu un baiat daca nu esti atrasa de el.Traieste-ti viata in asa fel incat sa te bucuri de ea. Noroc :*

| Denii22 a răspuns:

Frumos discurs.laughing

| AlexaBlack a răspuns:

Tiu ca multi o sa spuna ca e stupida o astfel de relatie. Am cateva prietene bi si nu e niciuna cu probleme de personalitate. Eu nu am nimic impotriva desi la inceput, cand am aflat mi s-a parut ciudat.