| Confuzul a întrebat:

Ce parere aveti despre relatiile intre verisori de gradul I? Cred ca m-am indragostit de verisoara mea necontrolat! Vreau sa spun ca, dupa parerea mea, mai avem putin si avem si relatii sexuale, si o iubesc, asta conteaza, dar ma sperie biserica.Nu vreau copii cu ea sau sa ma casatoresc sau gen, ori sa spun ca sunt cu verisoara mea, pot sa spun ca sunt singur, dar in timpul asta stiti si voi mai incolo...Nu este ceva trecator, asta este de cand suntem mici, iar acum avem apr 16 ani amandoi, sunt mai mare ca ea cu 6 luni.[Eu sunt din baia-mare iar ea din brasov].

Răspuns Câştigător
| source a răspuns:

Hai sa spunem ipotetic ca a fost o aventura sau o curiozitate intre voi doi, dar mai mult nu trebuie sa fie aproapre aveti aceeasi sange, gandeste-te de ori daca vrei sa continui sau nu, gandeste-te cum vor reactiona parinti vostri!

5 răspunsuri:
| ccriss a răspuns:

Sa sti ca nu e bine sa ai relatie cu rude mai ales de gradul 1... este o chestie neacceptata. incerca sa te detasezi de ea... pentru ca in viitor ce stiu eu vad ca ai ganuuri mari cu ea, copii pe care iti vei face e foarte posibil sa iasa cu handicap pentru ca nu e bine sa ai relatii cu rude de sange

| Eka7Lyzza a răspuns:

Nu conteaza. O sa afecteze ce spun parintii vostrii. In Romania este o asemenea lege dar in alte tari : Israel, Belgia, Belarus, China etc. nu sunt asemenea legi, si oricum nu purtati accelasi nume de familie, nu?!(dk nu purtati acelasi nume este legal si in Romania, dk purtati acelasi nume nu este legal in ro, in alte tari da.). Cea mai najpa chestie este ca veti fi privitii cu alti ochi de familie nu de alte persoane ca nu este ceva ilegal, dar este ne-normal.
Succes:*

| Irinka a răspuns:

Multa minte iti mai trebuie. vrei sa te culci cu verisoara ta.asta e anormal.singura solutie gasestetzi o prietena...

| Confuzul explică:

Am spus ca nu vreau copii cu ea, si nu, nu avem acelasi nume de familie.Tot ce vreau sa stiu e daca as putea avea o relatie in secret cu ea,fara sa stie nimeni de ea,sau daca vreti prieteni fara obligatii, adica cand ma intorc in baia-mare de la brasov, sa pot sa-mi continui viata normal.

| HoovusPiratus1 a răspuns (pentru Confuzul):

Ai putea avea o relatie cu ea. Dar sunt niste probleme :
1. Vei fi caracterizat ca un,, ciudat,, de catre o majoritate a lumii.
2. Posibil vei fi respins de familia ta.

Este destul de normal sa fii indragostit de verisoara ta deoare au fost multi oameni cunoscuti care s-au casatorit legal cu verii lor, exemplu : Albert Einstein; si nu este direct prin sange deci si asta ar putea fi un avantaj daca intr-o zi ai face copii cu ea [ ar fi 12, 35% sanse ca copilul sa sufere de o problema ADN ] pana la urma e decizia ta si a sortii

BONUS : Primile rude care au facut copii au fost Adam si Eva, deci nu ar trebui sa-ti fie frica de biserica asa mult.