Heiii
Aceste relatii la distranta sunt o prostie deoarece daca iubesti o persoana cu adevarat trebuie sa va intalniti in fata sa'i arati ca se iubesc nu pe mess/facebook/la telefon ''te iubesc...'' in realitate este altfel decat o relatie la distanta
Si da pur si simplu fantezii
O zi buna!
Pa, pa ^^
Am mi raspuns la int de genu asta...Deci eu nu cred in aceste relati[spun din propria experienta]...E o relatie de ''sezon''
Fantezii? Nu.Eu cred in ele.pentru ca in urma cu ceva luni prietenul meu s-a mutat in Suedia.Nu sunt chiar ok aceste relatii.dar daca chiar iubesti persoana respectiva...suporti.ca sa zic asa!
Iti dau un sfat, relatiile la distanta nu sunt bune, niciodata nu stii daca partnerul/a de inseala.Deci indragosteste-te de cineva din lumea adevarata nu virtuala.
Buna,deci poti linistita sa ai o relatie la distanta,dar cu conditia ca sa te intalnesti cu EL destul de des. Oricum nu prea recomand, fiind ca el e in alt oras si tu nu stii ce face el acolo si nici n-ai prieteni si cunostinte sa iti zice, deci MOVE ON!
Daca intr-adevar sunteti amandoi de acord ca merita si exista si iubire se merita...Parerea mea e ca, pentru a rezista o astfel de relatie trebuie sa fie ceva timp in spate sprijinit pe sentimente adevarate. Whatever, eu cred. Mai bine o relatie la distanta decat o despartire din aceasta cauza :-
Miha1308 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: