| ursuuu a întrebat:

CE parere aveti despre relatiile la distanta? EU trebuie sa plec un an juma in alta tara... oare o sa reziste?

Răspuns Câştigător
| vioooleeetaaa a răspuns:

Relatiile la distanta sunt mai stabile. Poti avea incredere e posibil ca totul sa mearga mult mai bine ca pana acum.Singura probabilitate este sa te insele dar daca ai incredere si te iubeste cu siguranta nu o va face. Poti pleca linistit! Funda?

5 răspunsuri:
| TrendyHedgehog a răspuns:

Depinde cat de apropiata e relatia. Ochii care nu se vad se uita.Roaga-te sa nu isi gaseasca alta.

| forever4you a răspuns:

Ooo mult, pai depinde aveti relatie de mult timp? Eu una cred ca nu va rezista, nu ne putem ascunde dupa un deget, stim cum sunt baietiioh go on, dar incearca, nu va despartiti, poate ca va rezista, nu ai de unde sa stii, pune pe cineva care este in tara sa vada ce face si sa-ti spune tie, si cum vede ca este cu alta atunci pui punctwinking...Baftakiss

| chelie91ptm a răspuns:

Nu exista

| chelie91ptm a răspuns:

Fata mea a plecat de o saptamana la tara si eu deja nu mai pot broken heart(( dapoi 1 an :O

| elasexygagica a răspuns:

Mie una nu imi plac relatiile la distanta pentru ca nu poti face sex, iar relatia fara sex nu rezista

Întrebări similare