Personal, nu cred in relatiile la distanta, fiindca am vazut cupluri vechi, casatorite, stabile, cu dragoste mare, care s-au despartit, care s-au inselat, care s-au racit, gelozit si in final s-a rupt relatia.
In nici un fel de conditii nu recomand o asemenea relatie la distanta, fiindca au sanse 99% sa se destrame, sau cineva sa sufere foarte mult.
In acest tip de relatie de obicei toti 4 sunt fericiti. Depinde despre ce distanta e vorba, daca sunt pana in 20-30 de km e ok, dar daca vorbim de o distanta mai mare e mai complicat, depinde si de persoanele implicate, in general nu m-as baga intr-o relatie la distanta.
In nici una! Multi poarta multe măști in mediul virtual,când vezi cum e inr că nu e deloc așa cum ți-o făcut impresia pe net îți dai seama că ți ai pierdut timpul tau,care în acel timp puteai sa te vezi in realitate cu potențială iubita, altfel decurge relația când o săruți o tii de mana și o privești în ochi, când și contact fizic.
Anxioșii, schizofrenicii și autistii o ard așa ( nu toți, dar multi) tu nu trebuie niciodată să urmărești o astfel de relație fiindcă se poate folosi de tine până găsește efectiv pe cineva cu care sa se vadă face2face
Sunt ok, dar pe mine m ar pune grav la îndoială.
nu din cauza ca am. insecuritati ci prin simplul fapt ca totul e imprevizibil
Eu nu cred in relațiile din distanță, oricând fata sau băiatul te poate înșela, și să te amăgească și tu nici să nu știi.
Depinde doar de voi. De cât va doriți unul pe altul, încât sa nu ajungeți sa căutați pe altul. Si depinde de cât luptați unul pentru celalalt
AlexEjmecheru întreabă: