In primul rand, relatiile intre gay sunt extrem de instabile. Uita-te la Solcanu, relatii scurte, furtunoase, mereu in suferinta sentimentala, pana la urma intr-o criza d-asta sufleteasca a facut gafa care l-a scos din viata publica. Asta e regula, sunt foarteputine exceptii. In al doilea rand, ce romance, cu mana dupa penis inainte de prezentare? Te pisi in oras cu frica, sa nu iti puna unu' mana. Oamenii astia sunt excitati in primul rand de penis, si in al doile rand de varietatea penisurilor, nu sunt romantici.
Un om de televiziune, gay din asta asumat, care la un moment dat a facut o postare pe Facebook considerata inacceptabila de public si a iesit din media. Cand a facut postarea era intr-o criza d-asta cum au gay-ii cand se despart. Daca faceai o suma la ce relata el, era in crize d-astea cam tot timpul. Asta patesc cei romantici, ceilati trec din om in om fara sentimente.
Ca să răspund la întrebare, o relație gay e cam la fel ca un hetero depinde de mai multe circumstanțe dacă respectiva relație durează sau nu.
Păi vestea bună e că s-ar putea să nu fii neapărat gay (adică bună, dacă îți displace ideea), se prea poate ca tu să fii empatizat cu situația lor, asta deseori se întâmplă când ești singur și observi cupluri, practic psihologic te pui în locul cuplului respectiv de-asta de excită nu atât sunetele pe care le fac (deși asta e normal) cât și fac cel mai probabil îți creezi un scenariu cât de cât romantic în minte în timp cei auzi pe cei doi.
Asta inseamna ca esti homosexual sau macar bi/bi-curious si esti in faza de "denial" ("negare")
Sunt curios cu ce se ocupa ei.
I-am iertat, le-am spus ca mi se parea ca aud zgomote ciudate noaptea si deja o fac mai incet.
Dar le-am marit chiria cu 25%
anonim_4396 întreabă:
Anemona întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: