| Rockăr a întrebat:

Ce parere aveti despre rockeri aceia pletosi,sensibili care se indragostesc usor si stiu sa iubeasca o fata si ar face orice sa o apere,a o protejeze,sa ii fie alaturi si sa nu o piarda? Daca te lasa sa te joci si in parul lor e perfectlaughing)))^_^

Si ce parere aveti despre rock si rockeri in general.
Stiu ca nu toti sunt asa,deci nu vreau comentarii la adresa asta happy

Multumesc frumos pentru timpul acordat, dau voturi si funda.

27 răspunsuri:
| Aditzu a răspuns:

Pentru viitor - alege categoria potrivita.
2. sunt pareri pro si contra dupa cum bine stii.
3. un barbat care stie sa faca ceea ce ai zis tu cu o fata, trebuie apreciat fara prea multe prejudecati.

imi place rockul dar nu ala hardcore de nu inteleg nimic. iar cu rockeri nu am nimic atata timp cat sunt persoane decente.

| Rockăr explică (pentru Aditzu):

Da,cam orice se termina in -core e nasollaughing)

| Aditzu a răspuns (pentru Rockăr):

laughing)

| Bogdanux a răspuns:

De ce vorbesti despre mine?

| Rockăr explică (pentru Bogdanux):

rolling on the floor)puppy dog eyes

| Bogdanux a răspuns (pentru Rockăr):

Taste the irony, please.

| Rockăr explică (pentru Bogdanux):

Mi-am dat seama, am facut doar o gluma! happy

| Felys a răspuns:

Sunt oameni ca oricare altii, singura diferenta este de vestimentatie si coafura, sa zicem ca in muzica au gusturi mai bune decat manelistii, sunt mai inteligenti si au un comportament mai echilibrat, mai prietenosi

| HueyFreeman a răspuns:

Greu sa fi metalist fara plete.

| Rockăr explică (pentru HueyFreeman):

Greu sa fi metalist cu plete in Romania! laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Rebbeca_Rebe_1996 a răspuns (pentru Hanhao):

Nu ne distruge reputatia. Ma asteptam sa aveti mai multa minte, fiind rocker.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mereu mi-am dorit să mă joc în părul unui roacăr cu plete:X

| SunnyDay88 a răspuns:

Sincer eu nu suport parul f lung la partener. am fost cu cineva care il avea f lund si f subtire, ii statea bine dar ma incurca ingrozitor, in sesul ca mi se parea f fragil si trebuia sa ii port si lui de grija.de atunci nu stiu cum suporta barbatii femeile cu parul lung...

| xClementine a răspuns:

Tipii cu parul lung? Freakin' awesome. Mereu mi s-a parut ca au ceva aparte fata de ceilalti, intervine aici, probabil, si slabiciunea mea pentru ei, cu atat mai mult c-asculta rock. Despre rockeri, meh, o parere destul de buna, bun cunoscatori de limba engleza, persoane cu care intr-adevar poti dezbate aproape orice subiect si... distractivi. Chiar daca n-asculti rock, ai nevoie de cel putin o persoana de genul in preajma ta. Ca in fiecare discutie, exista pareri pro si contra. Eu sunt pro ei. happy

| Rockerul23 a răspuns:

Ce parere sa am.
We rock ce sa mai laughing

| albaKiara a răspuns:

Te cheama Razvan?

| Runa a răspuns:

Depinde ce fel de par aulaughing)

| Rockăr explică (pentru Runa):

Lungrolling on the floor)Foarte lung..si ingrijitlaughing)
Am glumit si eu la faza asta, nu conteaza neaparat parul, dar ar fi ideallaughing

| xSkitte a răspuns:

Cam toti sunt sufletisti desi de multe ori iau lumea la misto. Daca ajungi sa'i cunosti sunt persoane sensibile si tot odata puternice. Deci pro rockeri si rock si damn, cu plete lungi, scurte, asta nu schimba personalitatea unui rocker.winking
Si de multe ori rock'ul e un refugiu pentru multi care sunt criticati de colegi, prieteni si alti oameni mai apropiati :l

| Torres_Nicole_1999 a răspuns (pentru xSkitte):

Rockerii nu 'iau lumea la mișto' CI EA PE EI!

| astropisica a răspuns:

Adorabili.dar genul asta de baieti sunt greu de gasithee hee

| Rebbeca_Rebe_1996 a răspuns (pentru astropisica):

Da stiu, sunt superbi!

| Torres_Nicole_1999 a răspuns (pentru astropisica):

Ai cea mai mare dreptate laughing