| petitdreamer a întrebat:

Ce parere aveti despre saltelele cu apa? Sunt bune? Confortabile? Isi merita banii? Am vazut ca una 200x200 cm este vreo 30 mil.
Isi merita banii? A facut cineva sex pe o saltea cu apa? Cum este senzatia?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am acasa in dormitor 180x200 este extrem de confortabila, nu se aude sunetul apei deoarece nu exista are inauntru ci doar apa(sunetul apare doar dca e si aer inauntru)daca vrei sa iti cumperi una ai grija sa cauti su un incalzitor pecial care se pune dedesubt sau inaintru.
De facut sex pe ea nu e buna ca iti fuge femeia in toate directiile mai bine pe patul cu arcurilaughing. si trebuie sa ai mare grija sa nu te urci cu pantalonii cu cheile in ei sau altceva, materialul ala e destul de rezistent dar e bine sa fii precauthappy.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Scuzati greselile gramaticale scriu de pe laptop in masinalaughing

5 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

laughingMa gandesc ca la tremuriciul provocat de saltea o sa dai pe langa!laughing Nu cred ca merita..mai bine iti faci tu una..cumperi un material prin care sa nu treaca apa si bagi tu apa.laughing New Idea!

| harciog a răspuns:

Te duci pe plaja la vara, intr-o noapte cu partenerul(a) si-i frigeti citeva partide de sex in apa, de pomina si la fiecare orgasm sa tipi tare;-Iubituleee am rupt salteaua.

| Sara2 a răspuns:

Sunt super relaxante, dar 30 mil este prea mult, sa stea 30 de milioane de ani acolo

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cred ca daca auzi apa aia cum se falfaie prin saltea iti vine tot timpul sa te pisi.