Eu am acasa in dormitor 180x200 este extrem de confortabila, nu se aude sunetul apei deoarece nu exista are inauntru ci doar apa(sunetul apare doar dca e si aer inauntru)daca vrei sa iti cumperi una ai grija sa cauti su un incalzitor pecial care se pune dedesubt sau inaintru.
De facut sex pe ea nu e buna ca iti fuge femeia in toate directiile mai bine pe patul cu arcuri. si trebuie sa ai mare grija sa nu te urci cu pantalonii cu cheile in ei sau altceva, materialul ala e destul de rezistent dar e bine sa fii precaut.
Scuzati greselile gramaticale scriu de pe laptop in masina
Ma gandesc ca la tremuriciul provocat de saltea o sa dai pe langa! Nu cred ca merita..mai bine iti faci tu una..cumperi un material prin care sa nu treaca apa si bagi tu apa. New Idea!
Te duci pe plaja la vara, intr-o noapte cu partenerul(a) si-i frigeti citeva partide de sex in apa, de pomina si la fiecare orgasm sa tipi tare;-Iubituleee am rupt salteaua.
Sunt super relaxante, dar 30 mil este prea mult, sa stea 30 de milioane de ani acolo
Cred ca daca auzi apa aia cum se falfaie prin saltea iti vine tot timpul sa te pisi.
anonim_4396 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: