| AdaIoana18 a întrebat:

Ce parere aveti despre sarutul french? Idei plzzz

7 răspunsuri:
| i.love.me a răspuns:

E cel mai frumos sarut.
e ceva normal.

| hamsterx a răspuns:

Pai e un lucru f frumos love struck si daca te referi la faptul ca nu te`ai sarutat pana acum si vrei sa-ti faci o idee despre cum e... ei bine, e ceva normal si vine de la sine.nu trebuie sa inveti o anumita regula, toti stim sa sarutam happy e undeva in interior. te pup:*

| monyk a răspuns:

Buna, fiecare cu gustul lui, eu una sincer nu prea ma omor dupa french kiss, desi mai practic ca ii place prietenuluihappy, acum ramane la aprecierea fiecaruia, nu e deloc ceva rau, ba chiar e placut si interesant.

| xibalba a răspuns:

Ce parere sa am... e foarte normal pentru cei care se iubesc. Ce idei sa iti dau? Fiecare face cum simte; cand te saruti nu te mai gandesti ce idee de sarut ti-a dat X de pe TPU, ci saruti si te lasi sarutata. Nu e mare filozofie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai fato, mai bine citeste Cenusareasa.Cati ani ai? La varsta ta ma culcam la ora asta.
La 13 ani ne intrebi daca esti gravida.

| Bacemi a răspuns:

E ceva frumos. Mie imi place. Depinde de cum vad partenerii relatia pentru ca asta tine de comun acord. Practic si acest gen de sarut, dar nu numai.

| Emeraude a răspuns:

Raportandu-ne la timpurile noastre, e ceva comun, majoritatea populatiei (urbane) a auzit macar o data despre "french kiss", daca nu l-a si practicat. Daca ar fi s-o intreb pe strabunica mea, s-ar cruci, crezand ca a venit Parosia! Vezi tu, tine de perceptia fiecaruia, inca mai exista persoane ca si strabunica-mea, care se simt dezgustate de acest lucru (deloc absurd daca partenerul nu se spala pe dinti si are o respiratie ...care lasa de doritbig grin).
In ceea ce ma priveste, printre atata tehnologie, atatea noi tehnici, atatea idei ciudate, french kiss-ul nu mai e un subiect tabu. Da, am fost sarutata french kiss, dar mi se pare ca sarutul "fugitiv", care starneste si mai mult pasiunea partenerului, facandu-l sa vrea mai mult din sarutul tau, fara ca tu sa i-l dai, e mai interesant.Chestia asta mi se intampla intotdeauna cu iubitul meu... e un fel de joclaughing))).

Întrebări similare