Nu, exclus sărutul la prima întâlnire! Dacă o fată se lasă sărutată la prima întâlnire, dă de înţeles că este o uşuratică, că se poate ajunge uşor cu ea la sex. O relaţia bazată pe dragoste adevărată are nevoie de timp, numai peste multe întâlniri se poate ajunge la un sărut.
Din punctul meu de vedere, NU. Scopul primei intalniri e sa il cunosti pe celalalt, sa vezi ce gandeste. E urat ca baiatul incearca, dar e la fel de urat ca fata sa accepte. Va crea impresia ca se saruta cu oricine.
Măi, un sărut nu transmite nici HIV nici vreo oarecare BTS, totul ține de moralitate și educație, dacă tu simți ca ai nevoie de la prima întalnire de un sărut, îl obții.
P.s: se gandește mult prea matur și neomenesc pe TPU, nu știu de unde atata spaimă. un biet sărut nu va forța nici o relație sexuală și nici vreo boală cu transmitere sexuală, să fim totuși oameni.
Eu sunt de acord! Nu e nimic iesit din comun, un sarut la prima intalnire daca va placeti reciproc!
Mie mi se pare ca este ok sarutul la prima intalnire, daca cei doi se iubesc cu adevarat.Bafta in continuare!(este doar parerea mea)
Eu cred ca e ok atata timp cat amandoi sunt atrasi unul de celalalt si au fluturi in stomac
GinglindSummer întreabă:
ForeverWarrior întreabă: