Te referi la fantezia aia uro? Cand se urineaza in gura celuilalt? Mi se pare chiar o scarbosenie.
Lăsând la o parte chestiile care țin de igiena, mi se pare foarte ok cat timp amândoi vor asta.
Sexul e o chestie scârboasă in general, daca ar fi s-o luăm așa, dar e ceva ce ambii parteneri aleg să facă, la fel ca și cu alte chestii.
Comitetul premiului Nobel te asteapta sa publici care este acel feromon uman.
Adica aia sa urineze in gura ta, sunt oferte multe sau sa o linga in fund, inteleg diversitatea sexuala umana
Aaa, te referi la golden shower ) si alte d astea. Sunt fetisuri muuuulte pe lumea asta.
Pai daca nu am iubita nu stiu
La SKATO se refera. golden shower e aceeași chestie cu URO doar e "practicata ' în dus.
Leatherface4ever
Rank 22.917 din 1.423.066
Ajută oamenii din 11 Apr 2021
Ultima logare: 15 Apr 2021
Genul: Masculin
Utilizator Junio
ce cont ai avut
Ma urmaresti?
Nu ti trebuie iubita pentru asta.
Urinezi in gura ta
Sub nici o forma nu sunt stalker, și nici rău intenționat, doar am făcut o mica intervenție, dacă am deranjat îmi cer scuze
Stai chill. Nu-i bai.
Adevarat)
O părere nu prea buna, mai este și cealaltă fantezie extrema, SKATO când își face treaba mare pe celalalt partener.
În termeni sexuali urinatul se numește URO
Un alt termen este golden shower când se urinează unul pe celalalt în dus.
Pls deja am greata
Nu strica sa ști încă niște detalii în plus dacă tot ai adus aceasta fantezie în discuție
Doar am amanuntit puțin
Ce fel de detalii, eu doar ce am vazut acum
Detalii legate de fantezii am dezvoltat puțin dacă tot ai pus o întrebare stinky pentru ăștia ce fac URO nu e cale lunga pana la SKATO ( "it's în the same area for Them" )
Rayuţule,puiuţule,ai nimerit şi tu în partea aceea a internetului. Sărăcuţul de tine.
1919191919
Rank 164.984 din 1.423.066
Ajută oamenii din 13 Apr 2021
Ultima logare: 15 Apr 2021
Utilizator Junior
cine esti
Nu mă mai ţii tu minte Rayule dintre atâtea mândre de pe site.
În 2019 mi-ai zis că mă duci pe lună în luna de miere şi nu m-ai mai dus.Am rămas profund rănită.
Elena?
Nu Rayuţ, nu-mi ştii numele.
Deci înseamnă că nu numai mie mi-ai promis o lună de miere pe lună.Ce trist.
Georgiana
Eram mai prostavan atunci pe vremea aia
Erai fustangiu, dragule. Ăsta e cuvântul.
Tot degeaba, nu mam ales cu nici una
Asta e, ghinion.
Tu mai iubești?
Eu nu mai iubeşte la tine, tu mai iubeşte la mine?
Am iubit candva dar am ramas fara iubire
Oare exista si oameni care se besesc intentionat unul in nasul celuilalt in timp ce fac sex? Nu m-as mira
Da,este pe tik tok
Cum se numeste? Fart fetish?
Nu e vb de asta. E vb ca prin urina se pot transmite microbi, virusi plus ca e scârbos, sau poate sunt eu limitat.
Cand am vazut asta pe tik tok, scarbos, sunt copii acolo
Inca o porcarie sunt video cu fete care vomit ceva ce seamana cu sperma
Asta e o dovada ca ai totusi constiinta de la Dumnezeul Bibliei care iti spune ca e ceva scarbos.
frvtel întreabă:
JeSuisFrancais întreabă: