Fizic sau psihic/emotional?
Fizic presupun ca ai auzit deja : disconfortul ruperii himenului, riscul unei sarcini, al unei boli cu transmitere sexuala, etc.
Daca vrei sa iti faci dragoste cu ea presupun ca te intereseaza si cum ar putea-o afecta emotional, si nu este o oarecare, Si presupun ca tu nu esti genul care are nevoie sa-si reconfirme masculinitatea prin a avea sex, indeferent de cu cine si in ce conditii.
Viziunea despre virginitate difera considerabil intre fete si baietii. Si si societatea ii acorda o importanta diferita. Daca baietii o privesc adesea ca pe o povara, de care vor sa se debaraseze cat mai repede pentru a demonstra ca au devenit barbati, pentru fete reprezinta un lucru special, un sacrificiu daca vrei, pe care sunt dispuse sa il faca pentru cineva special. Un baiat care si-a pierdut virginitatea devreme e privit ca un barbat. O fata- ca patata sau usuratica. Stresul primei dati, frica de durere, de repercursiuni, de a-si pierde onoarea pot sa o afecteze mai mult decat aspectele fizice ale actului sexual. Iti recomand sa o itrebi daca e sigura- daca e absolut sigura ca vrea sa faca asta. Daca da, crede-ma ca va fi de o mie de ori mai frumos pentru amandoi, si nu va ramane marcata de regretul de a se fi lasat convinsa sa faca ceva ce nu era inca gata sa faca. No matter what, enjoy your time togheter si asigura-te ca prezervativul e intact si neexpirat.
Daca este cu prezervativ nu pateste nimic, doar se excita si se simte in al 9-lea cer.
În cel mai rău caz rămâne însărcinată și spune unor adulți despre ce ați făcut.
Nu sunt foarte bine informat in privinta acestui lucru dar vreau sa iti spun ceva..Cunosc pe cineva care si-a inceput viata sexuala la 12 ani chiar de ziua ei (Da, este fata).Si nu are nimic, pana acum.Mai incolo nu se stie, dar eu ti-as spune sa nu risti, risti prea mult pentru varsta ta.Ai putea sa mai astepti putin.
Multe articole incurajeaza adolescentii sa isi inceapa viata sexuala la 15-16 ani, PROTEJAT. Fata doar o sa simta o durere puternica la inceput, cand terminati o sa fie bine. Dupa, timp de cate zile/saptamani o sa simta dureri de burta si de cap, dar nu trebuie sa va faceti griji. Sfatul meu e sa o faci doar daca sunteti amandoi pregatiti.
Salutare!
Păi dacă ai numai 15 ani, eu zic sa mai astepti vreo 3, şi dacă nu poţi aştepta, fa-o, dar va fi pierderea ta!
Dacă te-am ajutat nu ezita să-mi dai o fundă!
Numai bine!
anonim_4396 întreabă: