| AlisPretty a întrebat:

CE parere aveti despre sex oral? mai ales daca este cu prezervative cu gust de fructe?

10 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Prefer fructele,direct.
Stii,eu fac parte dintr-o generatie care a invatat sa si muste din fructe...happy
Iar sexul,tine de ore tarzii si clipe intime alaturi de omul drag,tine de mici secrete in doi si broboane mici de transpiratie,tine de totala mea intimitate si libertate, in nici un caz de o conversatie de amiaza, pe net!
Dar, asa cum ti-am spus, prefer fructele.happy

| ywar a răspuns (pentru greece12):

Chapeau pentru eleganta si discretie! Te apreciez pentru raspunsurile bune si mai ales pentru faptul ca nu pui pe masa totul ca pe o taraba. 10 ++++ Sunt fericit ca mai exista si astfel de persoane. Facem parte dintr-o generatie care se vede din ce in ce mai putin. In locul nostru vor veni cei din generatia de nervosi si agitati marca "facebook" condimentati din plin cu tone de nerabdare si nesimtire. Sunt trist ca moare putin cate putin din eleganta de alta data. Ou sont les neiges d'antan?

| greece12 a răspuns (pentru ywar):

Eleganta nu moare, eleganta se preda...
Din generatie in generatie.:)
Mi-ai luminat ziua complet, numai Francois Villon nu ma asteptam sa citesc aici.
Iti multumesc!:)
http://www.youtube.com/watch?v=Ca75nGFSYBk

Eh, nu scriu numai citate... Sunt adesea foarte dur si taios pe acest site si uneori imi reprosez lucrul asta. De astazi am intrat in post si postul inseamna si smerenie si iertare si iubire si omenie. Cand eram cantaret de strana erau foarte multi oameni pe care ii observam si adesea imi amaram sufletul vazandu-i cum sunt numai suprafata. Of, eu chiar sunt trist!

Chapeau doamna!

| greece12 a răspuns (pentru ywar):

Sa nu fii trist, sa nu te predai!
Vezi, oameni exista.
Doar ca umbla toti ca Diogene cautand omul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
ESTE CEL MAI SCARBOS LUCRU POSIBIL DE PE FATA PAMANTULUI!
Daca te respecti cu adevarat, nu practici acest lucru, clar!
Sa fie si cu aur curat, nu as face nici moarta!
Te pup!

| myrko a răspuns:

Eu zic sa incerci si o sa te lamuresti singura.

| stefania94 a răspuns:

Dacă faci asta cu prezervativ degeaba mai e oral laughing

| Biutzaaaaa a răspuns:

Daca il faci cu prezervativ...degeaba mai faci sincer. E mai bine fara.Asculta-ma ca stiu.Si sa nu imi spui ca is prea mica si dc imi dau cu parerea.Stiu foarte bine ce zic. Oricum ti-am zis ca sa stii.Sexul oral cu protectie e super nasol! :* Acum tu faci cum vrei. happy

Întrebări similare