Ma refer la fetele/femeile care au incercat acest tip de sex.ma refer la spalari ca necesita o spalare mai... speciala ca sa zic asa
Am mai rasp acum cateva zile la o intreb asemanatoare! Sunt CONTRA! odata, pentru ca rectul nu este prevazut cu terminatii nervoase specifice placerii, ci "se simte" o oarecare placere DOAR DATORITA PROXIMITATII CU VAGINUL! SI 2, cred ca cei care aleg (si ) aceasta "cale", nu au reusit sa evolueze suficient de matur, din punct de vedere Erotic si Cultural&Emotional! A nu se confunda! Sunt si eu foarte curios, in general, dar aici, chiar nu cred ca e ceva de "castigat", realmente, pozitiv!
Fiecare dintre noi e liber sa faca ce vrea si cum vrea.nu inseamna ca e incult daca face sex anal.suntem de acord cu relatiile homosexuale, dar nu acceptam sexul anal?!
daca vrei sa o faci, fa-o pentru ca vrei, ca esti curioasa-nu o face numai daca asa iti cere iubitul tau! e destul de dureros la inceput, ai nevoie de lubrifiere, si nu o face des.
Au mai fost intrebari d geu... la care si eu o sa rasp la fel... depinde de persoana...nu la toata lumea ii place ceea c e la moda... oricum...este cam dezgustator... dar pentru unele ete... excitatia este mai intensa
Bună.
Anusul este făcut să elimine, nu să primească.
Din punct de vedere medical este contraindicat (hemoroizi, ruptura mușchiului sficterului, etc.), pe latură psihologică intră în sfera devierilor de comportament iar filmul XXX nu este sănătos (se fac pregătiri speciale).
No comment!
Pa, pa.
Dupa parerea mea, e mai bine decat in vagin, diametru e mai mic, stii la ce ma refer, dar am incercat mereu numai cu prezervativ, din punctul meu de vedere, e o senzatie mai placuta, din punctul tau e vedere ca fata, s-ar putea sa nu, dar daca incerci, te anunt ca doare, o sa ai senzatia de a-ti contracta muschii sa scapi de durere, sfatul meu e sa stai cat mai lejera, respect:*
Cred pardon, sunt sigur ca peste 100 de ani o sa inceapa viata sexuala de la 10 ani
Mai bine v-ar dezvirgina toate gaurile de la nastere ca sa scapati de o grija. in curat o sa inventati sexul nazal.
+ ca intreaba un copchil panarama asta. vai de voi si de tot
CInEmAx întreabă: