Bună.
Ce părere am?
La mine nu funcționează de dragul sexului, sunt om nu animal!
Pa, pa.
Nu sustin chestia asta! Nici cu fosti mei nu am facut asta.da' pai doar de dragul de a face. Nu am fost curioasa si nu cred ca -mi va placea asa de tare incat sa vreau sa fac cu oricine
bravo tie. mi-a raspuns una si a zis ca nu e animal sa faca asta. proasta tipa. animalele fac sex doar ca sa se reproduca, sexul de placere este specific oamenilor.cat despre faptul ca nu crezi ca iti va placea cu oricine asta e evident. o mica poveste: am avut o prietena acu vreo 2 ani, super in pat(minunata) ii placea orice, era intelegatoare, stia sa se faca dorita si sa iti arate ca te doreste, dar spunea ea ca sex anal nu ar face niciodata, lucru ok din punctul meu de vedere; dupa doi ani are un nou prieten si a facut sex anal si Surpriza a avut orgasm mai tare ca sexul normal( sa vezi surpriza mea); concluzie: nu spune hop pana nu sari gardul(daca nu incerci nu poti sti ce pierzi)
Frumos pentru oamenii tineri, dornici sa capete experienta, pentru oamenii maturi in a caror situatie, in lipsa de partener, nevoile isi spun cuvantul.
Lumea e rea, oamenii vorbesc mult, noi stam pe un TPU iar altii se bucura de acest sex liber despre care ai adus vorba E ceva des intalnit.
Sex magic ) eu te *** si apoi disparii
sau fara obligati cum zici tu e asa:motanu vrea cu pisica ta fara obligatiii
foarte tare greu am intalnit
acu ma chinui sa ii arat la una magicu )
Salut!
eu unul nu sunt de acord cu asa ceva ...totusi esti om si ai sentimente ...eu nu as putea faceo si daca da pe persoana ce ar faceo cu minen as considerauo o tarfa!
nu te critic fa cum consideri tu ca e mai bine si ce poate fi mai bine pentru tine...