Exista sex in familie?!?(in afara de cel intre sot si sotie)Adica ce faci, i-o tragi lui maicata?
Depinde ce intelegi tu prin sex in familie, mie imi vin in cap cel putin doua sensuri. Daca te referi la un cuplu sot-sotie sexul e normal, sanatos, indicat, etc. Daca prin sex in familie intelegi insa o relatie sexuala intre 2 rude de sange...situatia e grava. In primul rand se pedepseste cu inchisoare(daca unul dintre cei doi e minor) plus ca o astfel de relatie are loc fie sub influenta violentei, fie este semnalul unor dereglari grave! Parerea mea? Oamenii astia sunt bolnavi, au nevoie de ajutor, iar daca relatie a fost de fapt un viol...e si mai grav. In orice caz componentii unui astfel de cuplu au nevoie de asistenta si consiliere psihologica!
Din intrebarile puse anterior mi-am dat seama ca esti minor,e clar ca acum faci referire la incest,adica te bate ganduri cu sora sau verisoara ceva,sa nu zic maicata ca deja e prea mult, sfatul meu este sa iti iasa in minte astfel de ganduri, sunt pedepsite de lege dar si de societate in general, sunt atatea fete pe lumea asta ai de unde alge, nu te mai gandii la chestii nepermise
Nu inteleg intrebarea totusi.
Te referi la sexul intre cei casatoriti?
E un semnal de sanatate si armonie a relatiei.
Fiecare familie face cum vrea,sa aiba armonie,dar nu inteleg ce vrei sa spui cu sexul in familie, sa inteleg ca in familia la care tu te referi se face sex in grp adica:mama, tata, sora, frate? pentru un raspuns exact explica-ne!
Pai daca sot sotie e absolut normal. si vezi ca daca nu-ti indeplinesti datoria fata de sot/sotie, ei vor cauta in alta parte
Daca e sa ne luam dupa legendele din biblie, asa au aparut primii oameni, prin sex in familie In ziua de azi totusi, iti poti mari cautarea de sex dincolo de membrii familiei
Eu as spune ca sexul in familie nu este prea eficient mai bine fa-ti o prietena, si daca vrei fa cu ea sex. Funda?
LILLYYY întreabă:
Florin12701990 întreabă: