Sunt prea egoista si posesiva glumesc, nu accept nici in ruptul capului asa ceva, tin mult la unitatea in 2 nu 4 6 8 Imi respect prea mult relatia si logodnicul ca sa ajungem mai multi in pat. Patul nostru este doar al nostru. cu respect, eu!
Este bun daca amandoi partenerii sunt de acord, si asta nu pune in pericol relatia lor. preferatl meu: doua fete si un baiat. te oferi?
Eu am incercat de mai multe ori . O sa iti descriu pe scurt variantele traite :
- impreuna cu un prieten ne-am privit iubitele cum se satisfac si dupa ne-am facut treaba fiecare cu partenera lui in acelasi pat. nu m-am simtit prea bine si am repetat aventura de vreo 2 ori aceeasi reactie la mine
- alta data am incercat cu 2 femei, a durat cam mult pana au avut orgasm amandoua dar m-am simtit bine
- in aceeasi formatie de mai sus am zis sa facem chestia mai picanta si am chemat un prieten, le-am privit pe femei, am continuat fiecare cu partenera lui, el s-a oprit la un moment dat eu am trecut si la ea dupa ce a avut orgasm partenera mea si cu mari eforturi am adus-o si pe ea in aceeasi stare .
- am mai repetat aventuri dar nu de fiecare data m-am simtit in stare sa satisfac 2 femei.
Concluzia : F. Misto. merita incercat cand ai o relatie stabila si totul este deschis.
PS: Nu pot accepta ca partenera mea sa faca sex cu alt barbat daca am o relatie cu ea.considerati-ma egoist dar nu pot ( se numeste swing total din cate am auzit )
Nu prea buna.:-s din moment ce ai un prieten care tine la tine si la care tii. nu cred ca mai e nevoie de o persoana.
Bananacantareata87 întreabă: