A spus sex, nu dragoste.
Dragostea este intre 2 persoane care isi unesc trupurile, sexul este placere pura, doar dorinta de autosatisfacere si satisfacerea"celolrali"(= in acest caz)...
Personal cred ca... daca ar fi sa gandim in felul " sexului ", sexul in grup este un fel de fantezie, care ar trebui pusa in aplicare [ de ce nu?! ] nu ar rani pe nimeni doar ca cei care vor "participa " trebuie sa fie in relatii stranse dinainte.
Asa cum spunea @wildthing 2 barbati si o femeie este cam ciudat nu chiar dezgustor, in schimb 2 femei si un barbat este mai recomandat.
Eu as incerca, de fapt voi incerca ( cand voi fi mai mare )chiar ...aceasta "fantezie " pe care sunt sigura ca multi o au.
Sper ca te.am ajutat!
Nimic nou sub soare, doar ca, iti creste exponential riscul sa te alegi cu ceva nasol si urat, si atunci ce faci, te apuci si ii cauti pe alea/aia?! sa le faci analize, si sa ti-o iei pe cocoasa?!
E complicat aici...
Daca acel grup este format din 2 sau mai multi baieti si o fata, mi se pare dezgustator!
Daca acel grup ma are in componenta doar pe mine alaturi de doua fete (nu mai multe), mi se pare chiar misto.
Se poate practica de persoanele care iubesc exagerat sexul.Nu mi se pare o prostie dar nici ceva cu care sa te lauzi.Eu una n-as face asa ceva niciodata...sau,cine stie?
Nu mi se pare ceva ce as vrea sa incerc, eu cred ca totul trebuie sa fie intre 2 persoane, care se iubesc, nu mai multe, dar cine vrea poate sa incerce!
Pana mea.
nu am o parere foarte buna `
oameni nesatisfacuti indeajuns o fac in grup.
Si in primul rand chestia asta se face in 2.
Dragostea nu o imparti cu alti
Ce iubesti nu imparti cu altii. Daca sunteti beti si nu aveti ce face asta e altceva.