Cred ca nu e o idee buna. Daca ai o relatie stabila si reusesti cumva sa o convingi pe prietena ta (care ar trebui sa fie usor bisexuala) sa incerce o treaba in trei, chestia asta ar avea repercusiuni psihologice si nu ai mai putea avea o relatie normala cu ea, pentru ca mereu s-ar gandi ca ti-a placut si cu aia.
uneori se intampla ca fetei sa ii placa sa o faca asa, cu o alta fata si sa ramai pe afara.
Daca ai face-o cu ea si inca un tip, ai avea tu probleme mari, de gelozie.
Cel mai bine e sa o faci cu o persoana necunoscuta, daca amandoi acceptati ca asta sa nu va afecteze relatia, dar eu cred ca nu e o idee buna in majoritatea cazurilor.
Ca nu este pentru cei sensibili si sentimentali.
Personal mi se pare aiurea...cred ca nici animalele cand se imperecheaza nu se imperecheaza in 3.
Este mai frumos in 2.
O mare tampenie? da exact. o mare tampenie. ce simti daca o faci in 3? nimic. poate ti-e si aiurea... nu stiu mie mi-ar fi scarba de chestia asta fara suparare. bafta
O prostie.Sexul se face doar si numa in 2. Daca faci sex in mai multi se duce toata intimitatea si romatismul.
Simcer e o prostie pentru ca nu e iubire nu e romantism ai sa o faci numai sa te imaci cu gandul ca ai rezolvat proble dar in schimb nu it e de ajutor cu nimic