| nuconteaza777 a întrebat:

Ce părere aveți despre sexul in trei (femeie-barbat-femeie)?
Iubitul meu vrea foarte tare,eu tot m-am excitat de la așa idee, dar nu știm pe cine putem sa luăm că fiind a doua femeie.

14 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

E una dintre principalele fantezii, dar riscul dupa, e sa se strice cuplul intial!
Logic ca trebuie sa fie una faina si sexy, dar numai cu protectie!

| Emazio a răspuns:

E o prostie sa faci asa ceva cu partenerul, cu un *** buddy nu e problema. Prietenul tau clar nu te place asa mult. Si de la o fantezie in trei e mare drum până chiar sa fi excitată cand sunteți 3 in pat si gagicatu o *** pe una.

| RoCkKiD a răspuns:

Daca sunteti majori incercati pe aplicatii gen tinder.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dtale nu o să îți folosească la nimic că el face sex cu alta lângă tine.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Plictisitor.

| Plato a răspuns:

O forma mizerabila de desfranare.
Daca aia se mai numeste relatie, eu sunt popa.
Iti zic ca fapt divers si ca "iubitul" tau nu te iubeste si nu da doi bani pe tine. Daca era altfel, nu-i trebuiau altele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu iubitul? Naspa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"dar nu știm pe cine putem sa luăm că fiind a doua femeie."
Aia e bine sa alegi tu

| GirlOnline81 a răspuns:

Te "excita" ideea pentru ca iti doresti sa incerci ceva nou sau doar pentru ca iubitul tau vrea "foarte tare"?
Daca este cea de-a doua varianta, eu zic sa treci dorinta lui pe lista " categoric nu".

Răspuns utilizator avertizat
| IoanaPuppy31 a răspuns:

Si iubitul meu a vrut, si bineinteles fiind posesiva am zis nu. Personal nu sunt de acord decat daca e doar pentru distractie, fara relatii!

| DanyDav a răspuns:

Eu si iubita mea facem asta adesea, ea era bisexuala de cand am cunoscut-o, pe parcurs am devenit si eu este super, dar trebuie sa gasiti persoana potrivita.
Ati mai incercat, ati reusit?
Si tu esti bisexuala?
Pot sa zic ca este super dar nu-i pentru frustrati si complexati.

| Gofigi a răspuns:

Încarcă cu o Prietena de a ta

| Issabelle6789 a răspuns:

Daca iubitul tau ti-a cerut asta e clar ca nu te iubeste.Ti-ar face placere sa vezi cum ii face si alteia ce iti face tie? Atunci inseamna ca nici tu nu tii la el?