Ma refer atunci cand iti dai intalnire cu o fata pentru prima data si tot la aceea intalnire sa fie si prima partida de sex
Adica vrei sa zici ca daca ti/ai da intalnire pentru prima data cu un baiat super sexy si frumos nu te/ar tenta sa faci sex la prima intalnire cu el?
Dupa ce treci de facultate numai e misto.
si nici recomandabil.
da boli venerice ai auzit?
Sexul "din prima" inseamna si sfarsitul unei posibile relatii inainte ca ea sa inceapa. Nicio persoana cu capul pe umeri care ar dori sa aiba o relatie serioasa cu cineva n-ar face asta, sau nu si-ar da si o a doua intalnire daca s-a intamplat deja.
Superb mie unu imi place la nebunie mai ales ca nu am obligatii sa tot ai aventuri de astea :p baftaa
O parere proasta. tampenie totala. adica n-am nimic impotriva daca vreti sa va comportati mai rau ca animalele
Sex prima vedere o mângiere o clipă de placere vreau langa mine sa stai, stai, stai (asta sa fie ca o gluma)
O parere prosta, nu e normal.
CA nu exista asa ceva; care e proasta aia care ar face-o din prima in afara de o (prostituata) sa mi-o zici si mie ca-sa rad!
Un fel de one night stand, interesant. De ce nu, doar că trebuie altfel interpretat nu cum ai spus-o tu.
Nu-i ceva rau, inseamna ca 'mnealor nu pierd vremea. Insa daca se reduce totul la doar atata, atunci este rau.
Ce faci, iti pierzi respectul pentru o femeie pentru ca s-a lasat cocosita de tine dupa ce ai vorbit cateva ore cu ea? Nu crezi ca si ea ae nevoi, ca si tine, poate nu a fost nici ea de mai mult timp cu cineva? Si poate i-ai placut, i-ai castigat increderea, ca de, esti baiat Gigel? nu toate femeile sunt curve daca se culca de la prima intlanire, mai sunt si focoase, sau poate unele au avut o viata grea...
Orbii pot raspunde?
La prima vedere pare un pic cam de domeniul SF
Ma gandesc la momentul in care o vad prima data si la locatie. Unde poti vedea prima data o persoana, decat intr-un loc public. Daca iti bate la usa sau se afla deja in caminul tau, aia nu mai e prima vedere.
La prima intalnire suna cu totul altfel si am o parere chiar foarte mai intre.....bghnokjg
Na! ca mi-a dat eroare cand sa-mi exprim si eu parerea.ptiu!
Hai Steaua!
m-am indragostit de ea la prima vedere desi e doar o echipa d fotbal
George0197 întreabă: