Daca i a placut nu cred ca mai conteaza cum vede lumea asta, oricum astea ar trebui sa ramana intre voi, nu i ceva cu care sa te lauzi
Normal ca nu..numai incuiatii la minte si distrusii pot crede asta... dar, din pacate, e plina lumea de d-astia
Nu este ceva ruşinos; din contră, e un lucru care este foarte apreciat de parteneră ( la fel şi de noi băieţii, când ne fac fetele un "oral" )!
În plus, asta "condimentează" puţin relaţia şi ajută la evitarea monotoniei...
E ceva ok, eu nu am oferit până la 21 de ani de 3 ani ofer prietenei mele la fiecare preludiu și este ok ...am stat atât până am avut o relație stabilă și de lungă durată.
Daca va iubiti, va respectati si nu va spalati rufele-n public e totul ok. Care-i problema? Dar asta trebuie sa ramana intre voi.
Rusinos? lol!
sexul, de orice fel, intre doi oameni care's impreuna si se mai si iubesc, este perfect normal.
Nimeni nu este de acord(pro sex oral) dar toti il fac. este cv normal intr-o relatie
Cum sa fie rusinos ma baiatule, mai rusinos e sa sugi p*** ca baiat decat sa dai limbi lasa asta, deci mai rusinos e sa nu -ti faca si ea, hihihhi
Adică e ruşinos dacă fata nu-i face sex oral?
Or sa creada ca esti un extraterestru cu obiceiuri nemaintalnite! LoLdoar parerea ei conteaza, punct.
Sexul oral este ceva nurmal numai ca ar fi de dorit sa nu spui la nimeni de lucru asta ca multi nul apreciaza
madăfacănvmm întreabă: