anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre sexul oral? Considerati ca daca o fata de 16, 15 le face sex oral mai multor baieti la o petrecere este curva?

51 răspunsuri:
| prima a răspuns:

Fata aceasta nu se iubeste deloc pe ea si face prostii mari cu gura :d... fata asta trebuie sa se gindeasca ca cindva cu buzele cu care lio pus pi nushtiu cite putz o sa sarute copii ei ...si dimineata pe mama ..in viitor pe sotul ei ..si asa mai departe

| selfieimage a răspuns:

Da. rolling on the floor) Tu ce crezi? Si inca mai multor baieti? Tu la 15, 16 ani ar trebui sa urmaresti Tom si Jery. Eu si acum urmaresc, dar ai inteles ideea. Acum poate o sa fii adulata de baieti, ca de, fetele desfranate plac oricui initial, mai ales copiilor de 15, 16 ani, dar cand vei fi mare, vei regreta decizia aleasa. Ia si fii fata cuminte si bucura-te de copilarie. Gandeste-te cata umilinta le aduci parintilor tai. happy

| livethewayyouwant a răspuns (pentru selfieimage):

Nu e vorba de mine dar de ce as regreta?

| selfieimage a răspuns (pentru livethewayyouwant):

Aaa, scuza-ma trebuia sa folosesc modul impersonal, oricum ramane valabil raspunsul. Deci, rectific: fata respectiva va regreta datorita faptului ca imaginea ei din viitor nu va fi intocmai cea a unei doamne, ci a unei femei desfranate, si atunci sa o sa realizeze cum toate faptele din trecut au efecte in prezent.winking

| Oanaaaa1 a răspuns:

Hai sa zicem ca nu este curva. Curva parca nu e un cuvant pentru o fata la varsta ei. Dar cu siguranta nici cea mai cuminte fata nu este. Ar trebui sa isi puna niste semne de intrebare: de ce face asta si unde va ajunge facand asta.
Pupici.

| Zorec a răspuns:

Absolut.

| Universe1445 a răspuns:

Părerea despre sex oral e bună.
Și da, fata e cam curvă happy

| medlygrey a răspuns:

Nu cred ca avem voie sa o judecam, si noi facem des prostii, problema e cat de mult se respecta ea pe sine. Sexul oral este considerat cel mai sigur tip de sex, dar, oricum, nu e un argument ca trebuie sa faci asta fiecarui baiat. Presupun ca cand o fata ii face acest lucru unui baiat ii arata cat de mult il iubeste si ca vrea sa faca un lucru placut pentru el.

| Rivanol a răspuns:

Ce parere sa am despre sexul oral? Pai pentru mine ca baiat ma simt foarte bine, mai ales cand mi-l face prietena mea din dragoste. Oricum daca ai facut asta inseamna ca esti o fata foarte cuminte laughing

| hostpedia a răspuns:

E păcat de reputația ei. Dacă continuă așa o să aibă o repuție proastă un viitor pe măsură. Nu o să ducă lipsă de prieteni și iubiți, dar când o să vrea și ea un iubit calumea va avea de suferit.

| Nan_Cristina_1997 a răspuns:

Nu am o parere proasta despre acest tip de sex in sine, insa nu cred ca situatia prezentata este una admirabila.Mai multor baieti? Hmm...eu nu as face asta din multe motive, insa incerc sa inteleg de ce ea a facut-o pentru ca nu am o problema neaparat cu varsta, cat cu alegerile unei fete de 16 ani. Daca a facut-o pentru distractie, nu pot sa spun decat ca e jenant si eu m-as simti oribil toata viata pentru asta si as include momentul in categoria penibilului. Din dragoste clar n-a facut-o, poate din lipsa de atentie...Nu e o parvenita, dar e o greseala considerabila.Eu zic sa aiba mai multa grija si sa gandeasca de n ori inainte sa faca asemenea lucruri. Sper ca te-am ajutat, iar daca este vorba despre tine, aceleasi cuvinte big grin Nu te cunosc, asta este parerea mea. Ai grija de orgoliul si sufletul tau, pastreaza-l curat!

| Mariabrunetica a răspuns:

Nu este ceva frumos sa facă chestia asta. si desigur prea urat sa faca asta mai multor băieți.In ziua de astăzi, da se poate numi asa ..chiar dacă curva înseamna mult mai mult ..pff mie mila de ea, chiar nu gândește fata

Întrebări similare