Fiecare stabileste singur ce e "normal" si ce nu.
Cand e vorba de sex,stabilesc cei doi parteneri intre ei,fara amestecul vreunei terte persoane.
Mai exact, mai ales ce faci in pat, te priveste direct si personal, nu e subiect de discutie la o cafea.
Important este sa te simti implinit si fericit, nu jenat sau rusinat de ceea ce tocmai ai facut sau ti s-a intamplat.
Atat timp cat ti la o persoana de ce sa nu-i faci? mi se pare ceva normal, dar nu de fiecare data cand o faci si normal
tu crezi ca e la fel cum e in filmele alea pe care le vezi tu?
Cred ca doar asa ajunge femeia la orgsm asta e dovedit in multe cazuri asa ajunge cea ce e un lucru bun, vaginul e mai curat ca gura, vaginul e curat pentru ca se curata mereu asa ca nu poti nimic ca barbat, ca femeie poti face cancer in gat dupa un timp, acuma fiecare face ce vrea
Uneori. In pat trebuie sa faci orice ca sa-ti satisfaci partenera/partenerul. Da este ceva normal.
Pai daca o iubesti pe persoana respectiva nu faci sex oral... Dar daca e ceva de o noapte sau de doua poti sa ii oferi aceasta oportunitate pentru a te simti tu bine. Nu trebuie sa te intreseze de ea. PS: Tu sa fi fericit ce dracu))
Pai nu stiu ce sa zic in privinta asta, este normal daca si tu si el va doriti, daca nu simti nevoia asta nu trebuie sa o faci de dragul de a o face, nimeni nu te poate obliga sa faci ceea ce nu iti doresti.
Mersi pentru raspuns, ai dreptate, insa nu cred/ca va zice cineva aici daca a facut sau nu
Lugtredgu întreabă: