Daca esti open mind si doresti sa te bucuri de viata o sa vedeti ca si sexul oral poate fi placut si sa stiti ca orice se intampla intre un barbat si o femeie este absolut normal.
@Crystinutsa, pot sa te intreb ceva? ce varsta ai? mi-ar placea sa mai vorbim peste vreo 5-10 ani, sunt curioasa cum vei vedea atunci lucrurile.Sexul oral nu mai este o prejudecata, cand vei avea un partener stabil, pe care il vei iubi ca pe ochii din cap, iti vei dori doar sa il faci fericit, sa-l iubesti, sa te iubeasca, nu iti va fi rusine si nici scarba.Vei vedea ca am dreptate, nu-ti lasa mintea intunecata de idei comuniste.
Intradevar si mie mi se se pare scarbos dar daca amandoii partenerii is de acord e ok
pa
Sunt PRO! Asa ziceam si eu:Eu nu o sa fac asa ceva niciodata...si...
zice bine @sensei.
Buna!
Crystinutsa, si eu asa am spus la inceput .
Daca ambii sunt de acord, nu vad problema.
bent0108, esti total
Mie imi place foarte mult si sa fac si sa primesc. Practic face parte din fiecare act sexual in ultimii ani.
Daca inca esti mica, este ok sa gandesti asa...peste cativa ani mai mult ca sigur o sa-ti mai schimbi parerea, dupa ce vei intalni persoana potrivita, mai ales pentru ca lucrul acesta nu se face cu oricine
Cum au spus si altii, probabil esti inca mica. Oricum, daca nu vrei, nu fa. In momentul in care vei fi asa de "incalzita" vei putea. E important sa astepti sa ai o relatie mai serioasa si sa merite prima data. Nu vrei sa-ti para rau. Dar eu sunt sigura ca o vei face...chiar daca va mai trece ceva timp... Toti pe care ii stiu au gandit ca e scarbos la inceput...si toti au facut-o in cele din urma.
Cat timp iubesti pe cineva iar sentimentul este reciproc e OK eu una am o viata sexuala OK si nu imi este rusine da ne iubim si facem si sex oral
Asa mi s-a parut si mie scarbos la inceput
ei bine nu e deloc asadaca iti gasesti persoana potrivita e chiar ok