Cât timp ambii parteneri sunt de acord, nu văd niciun fel de problemă.
Fiecare cu preferinţele şi plăcerile lui, iar în pat fiecare cuplu îşi stabileşte propriile normalităţi şi limite.
Daca-ti pui verigheta, asta inseamna ca stii doar : copii, teme, mancare, curat, piata, munca, copii, teme, mancare, curat, piata, munca..hai sa fim seriosi. si cu verigheta pe deget se pot face multe
Daca ambii parteneri sunt de acord, nu vad de ce nu ar fi. Fiecare persoana cu preferintele ei. Unora le place, unora nu.
In dormitorul conjugal, tot ce fac cei doi este strict problema lor, daca le face placere. Totusi, eu vin cu o propunere pentru cei ce doresc sa incerce si sexul oral: sa faca barbatul prima data sex oral partenerei.
Daca amandoi partenerii sunt de acord cu asa ceva de ce nu? In pat trebuie sa existe mereu ceva nou pentru a nu interveni monotonia in cuplu!
Bună!
Sexul oral este considerat deviere de comportament sexual.
NU ESTE NORMAL, ESTE SCÂRBOSsss!
Te pup!
Ca tie nu iti place asta e alta chestie recunosc ca am facut si mi s-a facut si e placut
Campionul zilei, cu medalia de argint... de cand sexul oral este deviere? termina u prostiile. si nu e scarbos deloc. Ai 70 de ani?
Cred ca un act si o verigheta nu ar trebui sa schimbe cu nimic viata sexuala a partenerilor. Daca inainte l-au practicat, dupa casatorie care ar fi problema?
Dacă totul este plăcere și cei doi se iubesc fără bariere dorind fiecare să-și descopere trupul, ABSOLUT.
Sexul oral poate fi catalogat fiind scarbos, dar dacă îți iubești partenerul, îți exprimi dorința de a va cunoaște. Sexul ORAL poate fi dovadă pură de încredere, dragoste și legătura foarte stransă în cuplu.
Mie nu imi place sexul oral. Scarbos. Acum depinde de fiecare, de varsta, de relatie etc.
Nu, sa nu faceti asta, incearca sa ii dai nevasta / sotul si vecinei / vecinului, asta e ceva normal.
Sunt inpotriva sexului oral in general. E o chestie scarboasa. Si casatoria nu inseamna doar placere sexuala. Succes!
Da e ceva normal, care trebuie facut din placere de catre ambii parteneri.
pup :*