Parerea mea este pozitiva.
Depinde in mare masura si de preferintele partenerului/ei.
Mi se pare foarte necesar, e super ok, incearca experimenteaza! Profita cat ai ocazia!
Condimenteaza relatia, o pipereaza, o face sa explodeze in pat. E minunat sa stii ca devenim dependenti de el/ea, si... placerea sta in mana lui/ei :X Ar trebui sa ne simtim mandri de o relatie serioasa, eu sunt de acord cu sexul oral doar intr o relatie serioasa, doar n am sa**** si sa**** toate **** si **** din oras cat de cat, conteaza si trecutul, normal ca sespala omul, dar contiinta omului e dezvoltata
Daca iti place si amandoi partenerii sunt de acord e ok nu vad nimic rau in asta
Mie una mi se pare cam scarbos :& Dar, acum cum zic si ceilalti, depinde de parteneri...
Daca relatia este una serioasa si acest lucru nu se face din obligatie fata de partener atunci e ok... dar daca tie nu iti face placere, sau lui(ma indoiesc de asta)atunci mai bine fara/!
Daca partenerii sunt de acord..nici o problema, nu sunt de acord sa primeasca unu si celalalt..sa se uite in tavan!
Haiosul a răspuns:
Fara el, relatia ar fi foarte plictisitoare dupa un timp.
dar daca faci sex oral... apoi ce o sa urmeze? probabil k partenerul/a cu timpul se va plictisii si de acest lucru,,, apoi ce o sa faca? eu cred ca este un lucru scarbos,,, care numai... fac acest lucru...necesar nu cred ca este... dar fiecare cu parerea lui...
Daca amindoi parteneri sunt de acord nu vad nici o problema, merita experimentat, dar nu este 100% necesar.
beausingurlamasamea întreabă: