Depinde eu sa ofer sau sa primesc, pentru ca noi privim lucrurile diferit in functie de interesele noastre, barbati uni considera scarbos oralul dar cand il primesc e ok la fei si la femei, suntem ipocriti asa de fel, eu personal n-am incercat desi nu pot afirma ceva dar spun ca e ceva uman asta
Cunilitia (linsul "pasaricii") si felatia (suptul penisului) sunt 2 dintre cele mai des folosite perversiuni si fantezii sexuale dar in acelasi timp considerate ca fiind si cele mai placute.
Păi nu am făcut niciodată, dar pare puţin scârbos la prima vedere, văzând că fata i-o suge băiatului...Dar gusturile nu se discută!
Unora le place, altora nu, şi fiecare face cum vrea.
Ei bine, mie mi se pare puţin scârbos că i-o suge băiatului, dar dacă ştii cum, poate nu mai e chiar aşa, oricum fiecare cu părerea lui!
Imi si imaginez, felicitare despre sex, foarte frumos )
Nici eu nu ştiu ce vrea să vorbim.
Nu ştiu, oricum eu vorbesc mult prin felicitări, sunt rapide, nu ca mesajele, la alea stai o juma de oră să le primeşti.
Eu unul pot sa banuiesc ce vrea Nu stiu de ce, dar nu cred ca e prea multa vorba acolo.
Bănuitorule!
Imi si imaginez...
https://goo.gl/UnPAOv
Pai si tu ai dat limbi pe unde au dat ei? Daca fata e ok in zona aia, nu are probleme de igiena sau medicale, nu vad cum poate sa fie un lucru scarbos.
Din experienta personala il gasesc chiar interesant, excitant.De asemenea si 69 este o pozitie foarte interesanta, dar sa o intrebi si pe ea inainte de a propune asa ceva.
Georgiana_4310 întreabă:
So Good întreabă: