Dupa cum ai id ala din multe X-uri.imi e frica sa-ti spun parere pe Id.
Nu de aia, dar daca ma inviti la un sex virtual ?
Se pare ca lumea incepe sa mearga pe un drum gresit cand vine vorba despre dragoste(sex).
Nu stiu tu ce zici sau ai pus intrebare ca fetele sa pot avea id tau si sa incerce? oriku ideea e super
Poate ar merge, dar sa spun cu iubitul care e plecat pe timp mai indelungat...sau nu stiu ce sa spun... oricum nu cu primul venit online
Este doar o amagire si de multe ori se intampla cand nu ai treaba si poti ajunge un singuratic, in schimb merita incercat dar fara abuz.
Este amuzant, pe mine ma amuza la culme! O data am intrat in vorba cu un tip pe mess, dupa 5 minute era in culmea "fericiri"il tinea cu amandoua mainile si reactia mea a fost una ilara, ma prapadeam de ras, daca era in realitate asi fi fost in culmea fericiri, va dati seama dar asa nu prezinta nici un interes.
Sexul virtual este super, dar doar pentru cei care stiu ce-i ala. insa majoritatea romanilor sunt inhibati si plini de frustrari. nu sunt in stare sa recunoasca nici c-au facut o laba la viata lor desi majoritatea lustruiesc tziparul pe ascuns. in romanica e inca scandalos si limbi sau muje, sau titfuck. ce sa-i intrebi pe romanasii nostri de sex virtual...