Eu cred in teoria butoanelor rosii.Au fost pe pamant cateva butoane rosii plutitoare(un fel de dopuri de Coca-Cola) si din ele au iesit niste mons...asta oamenii
Nu-mi vine să cred ce îmi văd ochii. Când am dat click pe întrebarea ta mă aşteptam să vad ceva legat de sex, masturbare şi alte chestii tipice pentru tine. Păi, ce să zic? Ce face şcoala din om!
pa, pa.
Daca ne uitam la tine, creatura mica ce esti, as crede ca ai fost conceputa de o fiinta supranaturala sau poate de un demon! Dar parca ai evoluat! Bine ai venit printre cuvantatoare!
Sunt si eu curioasa, tu acorzi funda? Am sa-ti urmaresc intrebarile! Nu de alta, dar noi ne chinuim sa-ti raspundem, si nu e asa de usor la cat de "complicate " sunt!
Wooow, Little Tweety sunt impresionata...
bv in sfarsit o intrebare normala.
sper ca nu ai patit ceva nu? te-ai lovit la cap sau ceva de genu?
ramai asa ca e bine :*
Wow:O. Au intrat neuronii in functiune? Mama, chiar ma bucur, ca pana acum ma enervai cu intrebarile tale...Deci cea evolutionistaTine tot asa, vad ca-ncepi sa gandesti.
Cum spuneau si predecesorii mei, ma bucur ca inca mai ai neuroni functionali in capul tau.
Teoria evolutiei este foarte logica, de unde crezi ca au aparut toate vietatile daca nu printr-un proces natural? Exista numeroase dovezi ce sustin teoria lui Darwin printre care arhivele fosiliere, adn-ul pe care il impartim impreuna cu cimpanzeul si este aproape identic cu cel uman in proportie de 98%, selectia naturala si mute altele.
Little Tweety! :p Ai patit cevaa `? Ai febra cumva?
Nu imi vine sa cred ca ai pus si u o intreb de`a dreptuuul uimitoare `
In sfarsit ti-ai revenit ` Little Tweety bine ai venit scumpoo `
In sfaaarsit ` sper ca te`ai potoolit ` Te pup ~! :*:*:*:*:*:*
Ai evoluat? ... adevarul probabil e undeva pe la mijloc, fiecare teorie contine o bucatica de adevar, dar nu il contine pe tot
@LittleTweety : te simti bine, esti ok? Ai febra? In sfarsit pui si tu o intrebare care sa nu fie prosteasca Evoluezi...(bine, la capitolul categorie mai ai de lucrat putin )
Oau! LittleTweety, ai avut o revelatie si ti-ai dat seama ca intrebarile tale de pana acum erau tampite de-a dreptul? oricum, ma bucur ca te-ai "vindecat". interesanta intrebare. as alege teoria evolutionista. si mie mi se pare absurda teoria creationista.
heny87 întreabă: