Man tu esti incepator in ale relatiilor si te astepti sa faci sex prin aplicatii de genul asta?
trebuie sa treci prin niste etape ale vietii sa fii versat ca sa poti sa inviti pe cineva la sex
trebuie sa fii golan nu timid si sa te pricepi cu vorbele!
crezi ca pe astfel de aplicatii stau timide de la manastire?
si nici nu stii ce boti si persoane gay stau acolo si se pretind ca sunt femei!
Am a vut eu de cateva ori cont, primeam like-uri, match-uri, dar nu iesea nimic, le scriam, le invitam in oras de cele mai multe ori nu raspuneau.
Si alea care au raspuns erau mai speriate de bombe decat bombele.
Esti baiat beta nu o sa ai parte de sex free niciodata, nu fii idealist, fii realist, daca nu atragi fizic macar financiar, ai un loc de munca?
Intr-o saptamana trebuia sa faci sex cu vreo 2 fete minim. Ceva problema e la tine
Ma refeream sa interactionezi cu natura, cu oamenii, cu extraterestrii, cu fantomele
Eu sunt ateu, de interactionat am zilnic clienti, majoritatea clientilor formeaza un cuplu si sunt compatibili fizic, social, religios
Am abonament la sala de 3 luni, si nu vad nici o diferenta. Trebuie sa ma duc sa vad care este problema?
Întrebarea asta am pus-o prin ianuarie/februarie și abia acum a apărut pe site, am și uitat de ea. Nici nu am cum să pun întrebări, fiind utilizator suspendat.
Cand am zis ca nu-mi aduc aminte? poate ti-am zis tie dar lui nu.
Te voi raporta! In regulile site ului scrie CLAR ca NU AI VOIE sa JIGNESTI religiile!