anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre tipii care se poarta frumos cu o fata si sunt adevarati cavaleri,dar apoi dupa ce o fata ii respinge din vaste motive cum ca nu vrea o relatie cu ei sau ca e deja intr-o relatie,ei se transforma in niste porci care o insulta si zic lucruri care nu ar trebui zise niciodata unei femei? Daca ti-a placut o persoana,ce rost are sa incerci sa ii faci rau dupa? Eu nici nu cred ca asta e iubire,e mai mult egoism cand iti doresti o persoana numai pentru tine, iar daca nu poate fi cu tine ii doresti sa moara sau sa pateasca cele mai rele lucruri.Sa nu mai spun ca sunt si genul de persoane de care nu mai scapi.Nu trece nicio zi ca auzi ceva rau despre tine.
Si eu am trecut prin asta si din cauza ca am refuzat sa accept pe cineva ca iubit am primit numai declaratii de genul:"Sa mori","Sa arzi in foc","Sper sa ai o viata grea si sa te chinui cu depresia pana iti ceri scuze de la mine"Pe bune acum, exact asa mi s-a spus.Nu e niciu cuvant bagat de la mine.In perioada aia inca sufeream de depresie si nu aveam eu chef de relatii asa ca l-am refuzat.Am simtit nevoia sa scriu despre asta mai ales de cand a patit si o prietena de-a mea exact la fel.
Mi-au placut si mie tipi, dar daca au avut prietena mi-am vazut de viata mea si daca nu a parut ca ar fi si ei interesati de mine... am aceptat situatia.E o lume ciudata

Răspuns Câştigător
| VelaJohnny a răspuns:

Priveste partea buna, ai aflat cum sunt de fapt, cand dau jos masca frumos pictata happy nu ai pierdut timp cu porci si magari, si de ce sa te consumi cu animalele? laughing nu au atata minte ca oamenii.
Totul e la exterior in ziua de azi, prima impresie conteaza mult...„băiat stilat, finut, in bani, politicos" dar astea asa, de ochii lumii, isi injura parintii si is niste depravati in realitate. Deasta, o relatie frumoasa se formeaza intre 2 prieteni vechi, nu cum prezinta Hollywood-ul, ca se intalnesc pe strada si gata, iubirea perfecta laughingwinking

| anonim_4396 explică (pentru VelaJohnny):

Sa stii ca asa e. Exteriorul e totul pentru multi in ziua de azi si ai dreptate cu Hollywood-ul.E nevoie de timp ca sa cunosti un om, timp pe care multi vor sa il scurtezelaughing

24 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In mod clar nu e un comportament de om matur, totusi nu sunt de acord cu o fata care te baga in freindzone te face sa crezi ca te iubeste cand te fapt esti fratele ei te trezesti ca de fapt ti-ai pierdut vremea aiurea, acuma cu cavalerismul voi dati 2 lei pe asa ceva asa cum dati si pe suflet, va plac badboys de aia fugiti dupa ei pe astia cuminti si buni freindzone e normal sa ai o frustrare cand vezi ca cineva isi bate joc de tine

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Sincera sa fiu nu imi plac badboys pentru ca in general sunt niste aroganti, iar persoanele arogante le DETEST.Cat despre suflet, nu stiu cat mi-a mai ramas din el dupa toate prin cate am trecut, dar cu siguranta nu imi doresc sa imi bat joc de sufletul unui om.Acum vine intrebarea:Cum sa faci un tip sa inteleaga de la inceput ca nu esti in cautarea unei relatii sau mai bine zis cum sa te imprietenesti cu un tip fara sa se gandeasca la altceva? Totusi nici acum nu stiu de ce a crezut ca as simti ceva pentru el. Poate o fi din cauza caracterului.Eu de felul meu sunt baietoasa si sunt obisnuita sa ma comport ca un tip care se intalneste cu un alt tip.Singurul lucru pe care mi l-a zis inainte sa se intample ce s-a intmplat intre noi a fost ca inca nu ii vine sa creada ca sunt asa cum sunt pentru ca in general fetele frumoase nu vorbesc cu pampalai si ca e fericit ca il bag in seama.Sa nu crezi acum ca sunt next top model.Asa ma vedea el.Sunt ca orice ala fata pe care o vezi zilnic.El nu prea avea prieteni si imi spunea ca sunt singurul lui prieten s chestii de genul si eu chiar am crezut ca ma vede ca pe un prieten, nimic mai mult.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Stai sasi spun ceva orice barbat potent, hetrosexual e atras de sex da,orice barbat comunica cu sexul opus pentru sex,tu spune-i ca nu cauti relatii,aventurii, nimic simple discuti sa vezi cum vor fugi de tine, asta e adevarul cand vedem una frumoasa penisul intra in erectie si ne gandim la sex, un barbat nu vede niciodata o femeie ca pe o prietena astea sunt vrajel, eu te inteleg dar spune-le in fata asta sa nu isi piarda timpul si sa nu fi jignita, tu ca om ce isi doresti de fapt?

Cred ca ai dreptate.Multi spun ca se poate sa fiti prieteni, dar nu se poate.Pur si simplu l-am intalnit in niste conjuncturi ciudate sau el pe mine.In fine, ne-am intalnit.Eu sufleteste eram praf si cu prietenii nu stateam asa bine, la capitolul incredrere nici atat.Nici in el n-am avut incredere la inceput.Eram daramata sufleteste si i-am spus toate cate aveam de spus.Si el era tot praf la capitolul prieteni.M-am gandit ca ma intelege.Chiar imi zicea ca-s bff-ul lui si ca e recunoscator, dar sa-mi fie invatatura de minte, sa nu mai iau decizii din astea cand sunt suparata.

Sofya biologic vb fetele au nevoiii emotionale dar ele sunt pe categorii,problema e ca voi considerati inclusiv sexul opus ca fiind o buna prietena dar doar atat,barbati find biologic avand o dorinta mult mai mare sexuala ei nu pot concepe ca tu nu ai o dorinta sexuala si doar simple discuti,nu vezi e plin TPU de freindzone,barbati care se amagesc ca prietena lor in mintea lor iubita le va oferi sex, tu ai o nevoie de a te exprima emotional sta in firea ta ca femeie, asa ai vb cu mama ta, sora ta etc la voi a te plange e ceva normal asta nu implica sexul la noi femeia implica sexul, fara sex ce sens are sa stai cu o fata? 70 % din divorturi date de barbati sunt lipsa sexului sau inselatul, sunt barbati care spun nu vreau sex dar ei se mint, e ca a spune nu mi sete dar mai tarziu isi va vi, tu ce varsta ai?

Am vazut chestii cu friendzone, dar ce sa zic? Cred ca inteleg ei fetele si femeile la fel cum inteleg eu barbatii.Am 23.

La varsta ta banuiesc ca ai o mesrie ceva,ar cam fi cazul sa duci specia mai departe,sasi gasesti un partener,faci cum vrei tu, nu poti intelege toti barbatii/femeiile, e destul sa cunosti cat de cat persoana iubita care nu o cunosti nici dupa o viata ca culmea nu ne cunoastem nici pe noi, vezi filmul das experiment unde aia habar nu aveau ce zace in ei, pusi in fata unor situati ne uimim singuri de multe ori

Da.Lucrez cat despre chestia cu dusul speciei mai departe o sa mai astept oleaca.Inca nu ma incanta ideea sa am copii.Nu am instincte materne deocamdata.O sa ma uit si la film.winkingThanks!

Ok,o zi placuta

| neutrino a răspuns:

Cel ce este mitocan si prost crescut va ramane asa toata viata.

| Drimmero a răspuns:

Tarani ghebosi! Parerea mea este ca nicio fata nu merita sa fie jignita sau agresata intr-un fel sau altul, dar unii o mai fac si din frustrare.

| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Tu esti dintre cei care au o crestere buna. Felicitari parintilor tai ca te-au educat asa!happySincer sunt de acord cu tine.Or sa ma urasca feministele pentru ce zic asta, dar femeile sunt mai slabe decat barbatii.Si emotional se consuma mai mult, dar si fizic sunt inferioare. Pielea unei femei e de 10 ori mai subtire ca a unui barbat, la fel si oasele.Cat despre partea emotionala, femeile sunt in general cele care cad in depresii.Chiar cred ca nu merita sa fie agresate de frustrati sau tarani ghebosi cum le spui tulaughing)Nici ele nu-s sfinte, dar totusi...nu merita sa fii mitocan

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc, multumesc! Am fost educat cum trebuie, dar asa e si caracterul meu, sunt prietenos cu toti si iubesc oamenii, socializez peste tot. Ai dreptate, nimeni nu-i perfect/sfant!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Mda. Parerea mea e ca nu e corect ce fac ei.
Dar bine, asa sunt unii, cred ca daca ajuta o fata, ia trebuie sa ii si rasplateasca ca sa zic asa.
Dupa cum cred ca stihappy, si mie mi-a placut de 2 fete.
Cu una am avut o relatie mai speciala, chiar credeam ca ma iubeste(credeam). Dar dupa ceva timp( de cand a inceput facultatea), ea nu mai tine legatura cu mine. Eu am inteles ideea, poate o fi altceva, dar nu o urasc, nu ii vorbesc urat. Chiar si acum ne intelegem bine, cand ne vedem, din intamplare...

Dar acei tipi, asa si-au format personalitatea, modul lor de gandire, si nu cred ca se poate schimba asta chiar asa usor.
Daca ei fac astfel de faze dupa, probabil inainte, cand se purtau cavalereste, ei vor doar sa castige increderea fetei.

Asta este parerea mea, ca baiat, adica asa cam ar gandi acei tipi. -_-

| anonim_4396 explică (pentru DoarBogdan):

Imi aminteschappyMi-ai spus despre asta.
Ar fi bine ca toti sa gandeasca asa si sa inceteze sa se comporte ca niste copii care "plang si se dau cu fundul de pamant"pana primesc tot ce vor. Dragoste cu forta nu se poate.Ar fi bine daca ar exista semne preventive in personalitatea lor care sa ne arate cu cine avem de-a face inainte sa ii acceptam in viata noastra.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"insulta si zic lucruri care nu ar trebui zise niciodata unei femei"
Insultele si oricare alte cuvinte nu sunt special formate pentru a fi adresate exclusiv sexului masculin.
"sa mori"
"sa arzi in foc"
"sa ai o viata grea"
Asta simtea el, exact asta ti-a spus.
Cu ce e mai "porc" decat tine, cand tu nu i-ai infranat actiunile si cavalerismul destoinic nu pentru oricine...

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

"insulta si zic lucruri care nu ar trebui zise niciodata unei femei"
aici vorbeam de prietena mea care a patit cam la fel.Ei i-a spus ca locul ei e la cratita ca toate muierile si sa fieehmmm. .....si sa-i faca lui copii.
aia cu sa mori si sa arzi in foc era pentru mine.
"Cu ce e mai "porc" decat tine, cand tu nu i-ai infranat actiunile si cavalerismul destoinic nu pentru oricine."
De unde stii ca nu am incercat?

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Nu as crede ca toti baietii care te-au abordat au pus blestem pe tine.Ca sunt 2-3 dobitoci sunt perfect de acord, ce sa zic. Probabil nu au destula maturitate sa inteleaga situatia, sau probabil nu le-ai oferit destula intelegere sau explicatie.E nasol pentru un tip sa vada o fata atragatoare sa-si faca curaj sa mearga sa vorbeasca cu ea iar cand te vede ca vii sa ridice mana sa zica "Nu sau Dispari", aici intervine temperamentul omului : altii injura, altii fac pe mitocanii, eu in situatia asta as rade bine.

| anonim_4396 explică (pentru TheLoveDoctorr):

Stiu ca nu sunt toti asa si stiu ca sunt si fete si femei care sunt sub orice critica nu numai barbatii, dar la chestile astea raman masca de fiecare dataXD ma uimeste rautatea si falsitatea la persoanele pe care initial le credeam cele mai blande posibile.

| TheLoveDoctorr a răspuns (pentru anonim_4396):

Eh.Nu stii tu ca nici dupa ce mananci un sac de sare nu cunosti in totalitate o persoana? E bine ca si-a aratat cultura in primele minute.Ce se intampla daca il paraseai ca nu mai aveai sentimente pentru el dupa vreo 3 ani? laughing

Ce cred? Cred ca trebuia sa imi angajez bodyguardlaughing)) dar ma bucur, ma bucur ca nu l-am acceptat ca iubit pe respectivu.Eram doar prieteni, dar acum mi-a devenit ăl mai aprig dusmanXDDD

| TheLoveDoctorr a răspuns (pentru anonim_4396):

Foarte bine! Succes si bafta, Sofia!

Multumeschappy