Nu-mi plac si primesc din prima un raspuns negativ. Se grabesc, sunt neseriosi, iar eu consider ca e nevoie de timp pentru a dori sa fii cu cineva. Trebuie sa fie mai mult decat o atractie pe care o simti la prima vedere.
Ca sunt sinceri spun ceea ce gindesc.Vor o aventura nu se gindesc la nimic serios.Acuma depinde ce vrei si tu. Daca aventura e ok daca nu nu te pune cu ei.
Ori sunt foarte disperati ori neseriosi. neseriosi in sensul ca isi doresc doar o aventura si nimic mai mult.
eu personal sunt dezgustata de asa un comportament, nici macar nu intorc capul. mai sunt si cei care nu neaparat ca sunt disperati dar nu stiu sa se comporte si au impresia ca daca te abordeaza in mod direct cu tupeu e mai bine. in general astia s timizi, rusinosi, iti dai imediat seama ca se straduiesc prea mult
oricum nu m-as baga cu unu care pur si simplu vine si mi face un compliment si cere nr. de tel. sau id-ul la nici 5 minute dupa ce ne-am cunoscut...
ca sa nu mai spun ca ma omoara cu intrebarea " siii...ai prieten? :-> " deja-i clar ce vrea.
da stii ca unele fete se simt foarte bine cand vine un don juan si le ia asa pe sus
mie mi se pare ca se fac mai mult de ras.
Daca e dragut zic ca da.mie mi se pare sweet sa iti zica pe fata
Parerea mea e ca asta e cea mai de rahat intrebare posibila.
Daca vrei sa ajungi la o relatie, iesi la un suc, la o cafea. o data. de 2 ori. apoi va sarutati si apare relatia. pur si simplu
Draga eu vroiam sa vad si parerea voastra.deci.
Pai sunt disperati sigur deci zile nu incearca sa vezu daca un baiat vine la tine te saluta ceva in genu : Buna! Ce bine iti sta parul... Imi dai si mie idul tau de mess ei aceeia sunt baieti potriviti si cu bun simt
Ca si un baiat iti spun ca noo ne e mai simplu sa spunem asa dar in cazul meu, eu prima oara vb cu ea si ma fac remarcat dupa care o intreb daca vrea bine daca nu...nu sau terminat fetele la ea