Mda pentru tine este usor sa spui astfel de lucruri, tu esti barbat iti ridici palaria de jos si mergi mai departe, care nu este avantajul tau? Pai acela ca nu esti stabil dintr-un anumit punct de vedere, acela ca nu vrei sa ai o relatie serioasa si-ti place sa schimbi paturileSarbatori fericite sa ai si tu! Bafta!
Pai. mie nu mi se pare prea bine... daca esti singur de mt timp asta nu inseamna ca.km se zice,, cu prima care vine''. incearca sa gasesti o fata singura mai aproape d varsta ta sh FARA obligatii iti spun eu... o sa iti fie mt mai bine si nu o sa mai ai nevoie de condica.. poate ca sunt mai mica decat tine dar asta e sfatul meu., bafta. pup mai vb
Personal, nu vad scopul in a trece prin viata cuiva doar pentru o noapte... Doar pentru cateva ore care probabil in cateva saptamani nici nu ti le vei mai aminti.
Este mult mai placut ca femeie sa poti zambi ca ai cunoscut pe cineva care te bucura acum si te poate face fericita si peste o saptamana si peste o luna. Si de care sa iti poti aminti la un moment dat ca te-a facut sa traiesti clipe frumoase, ca ai fost partasa la lucrurile marunte din viata lui, la un zambet sincer, la o imbratisare sincera, si nu la o noapte in care nici nu l-ai vazut prea bine. Fericirea inseamna sa apreciezi ceea ce ai, nu ceea ce ai putea avea.
Poate cele pe care le cunosti tu sunt atat de dezamagite de viata lor incat nu le mai pasa, dar se complac in relatiile care nu le mai multumesc si prefera sa insele.
Iepuras, cam asa sta treaba in ziua de azi. Cam asa sunt multe dintre femei si cam asa sunt multi, foarte multi dintre barbati. Stiam asta, si tu stiai asta. Sunt foarte capabil sa-mi gasesc pe cineva pe gustul meu, cu care sa ma potrivesc si sa am o relatie stabila, etc. insa nu despre asta era vorba, pentru ca deocamdata nu asta vreau
Daca as fi in locul sotului/prietenului. probabil as merge pe ideea "ceea ce nu stii, n-are cum sa te raneasca ". Dar daca as afla si m-as simti si eu cu musca pe caciula, cel mai probabil m-as resemna dar n-as putea sa mai continui.
Car3less : stiu, stiu toate chestiile placute care ti se intampla cand esti cu persoana care (crezi ca) e aleasa. been there, done that, de ceva ori. si a fost super! deci, inteleg. pe bune
Nu cunosc femei care sunt dezamagite de viata lor, sau cel putin asa imi place sa cred. Poate am lasat o impresie gresita. nu sunt vreun soi de Don Juan, nu ies in oras cu scopul de a mai pleca cu cate una acasa. Dar asta e, am observat inca de copil, lumea se invarte in jurul banilor, in jurul sexului. si intr-un plan secund, in jurul dragostei. E trist, dar e adevarat. E o nevoie fiziologica, iar daca n-ai timp de o relatie. ce faci? profiti de cei care au deja o relatie dar se injosesc sa s-arunca prin paturile altora, sau evident. de cei care n-au nici o relatie si totu-i mai placuta. pana si parerea ta despre acel cineva cand. il vezi cum se imbraca
Sper ca intelegeti ce am vrut sa spun.
Imi cer scuze pentru. greselile gramaticale, virgulele puse aiurea. Sunt pe fuga si imi cam fug degetele pe tastatura. O duminica faina s-aveti!
Eu va multumesc sincer pentru bunele intentii de a ma ajuta in a-mi gasi si a ma hotarii asupra unei relatii stabile. Cum am mai spus, sunt capabil de asa ceva, am fost, sunt si voi fi in continuare. Nu cu scopul asta am pus intrebarea, pe bune Ma simt excelent in pielea mea. Oricum, merci pentru raspunsuri
And7280394847 întreabă:
monyk_8870 întreabă:
anonim_4396 întreabă: