Pai poate nu i place sa danseze, multi baieti daseaza doar de dragul prietenelor lor.nimeni nu il poate obliga sa danseze >
Ori Nu Stie sa danseze ori era mai important ce facea la masa! Ori si-a facut prietena sa fie si el in rand cu "lumea" dar nu stie in ce consta o relatie si cam ce trebuie sa faci.Nu trebui criticat stiu si eu multe persoane de acest gen.Asa sunt unii
Pai oameni astea chiar nu se plac! st si ei impreuna ca sa nu fie singuri da nu pentru ca ar simti ceva! aiurea sa ai o relatie asea mai bine deloc decat asea!
Un adevarat idiot, parerea mea.Pe bune acum, probabil era suparat si sigur pe ea ca in mare parte a evitat-o bine de tot.Eu daca as fi fost in locul ei totul se termina acolo.In primul rand a cazut prost in fata prietenilor, din cauza misoginului.
Foarte, foarte urat din partea lui.Nu o merita pe fata, si nici statutul de iubit. Sfatul meu sa-i de cu flit.
Bafta:*:**::**:
Ciao:*
Poate ii era rusine sa danseze cu ea deoarece nu este un dansator prea bun...si stiu ca baieti nu prea se omoara cu dansatul(mai ales cand au o dansatoare buna langa ei)...
Sau poate s-a gandit ca il vad profesori si dupa aceea cine stie ce vor crede...
Sau era emotionat
Si la banchetul meu din 11 baieti doar vreo 6 si-au facut curaj sa danseze
:*
Poate nu stia, si nici nu vroia ca ea sa afle ca nu stiee. nu
multi avem talentu' de a dansa:d
beausingurlamasamea întreabă: