Eu nu cred ca te iubeste, se distreaza doar cu tine. O vorba inteleapta zice cam asa: "in vino veritas", adica in vin sta adevarul (omul beat graieste adevarul). Daca accepti un barbat care se imbata, atunci sa stii ca gsturile lui din timpul betiei sunt sincere, atunci isi exprima dorintele.
Buna, eu sincer nu cred ca te iubeste ca daca te-ar fi iubit nu s-ar fi purtat asa... el poate mai tine la fosta iubita.Eu cred ca cel mai bine ar fi sa renunti la aceasta relatie ca sa nu ai de suferit, din moment ce iubeste pe alta, tu nu meriti asa ceva, meriti un baiat care sa te iubeasca si sa nu te insele, mai sunt destui baieti asa ca lasa-l ca e mai bine pentru tine!
Draga pysi, eu nu i-as mai da nici o sansa acestui baiat.si nu cred ca te iubeste, pentru ca altfel nu te-ar face sa suferi. e posibil chiar sa nu iubeasca pe nici una dintre voi, sa fie atat de egoist incat sa se gandeasca doar la el.stai departe de astfel de oameni.arata-i ca tu esti diferita de cele cu care umbla el, si spune-i ca exista in dictionar un cuvant numit fidelitate, care face diferenta intre persoane. te pup