Daca o place cum ii poate spune ca e un gunoi, ****, om de nimic?
Stii ca iubesti o fata cand nu mai poti dupa ea sau o urasti. Daca iti trece complet, iti este indiferenta. Bine, acum nu spun ca el realizeaza, dar ura sau repulsia sunt declansate de aceleasi sentimente, la care se adauga o dezamagire.
Bună,xJelliSkittles!
După părerea mea, un băiat care înjură o fată fiindcă l-a părăsit, este un ofticat care nu a meritat iubirea respectivei.
Doar cu indiferenţă, îi poţi arăta că nu eşti la fel ca el.
Foarte urât din partea lui să se comporte aşa cu fosta prietenă. Trebuie să înţeleagă că nu a fost să fie!
Numai bine!
Daca ea nu a mai vrut sa fie cu el a avut un motiv intemeiat, iar baiatul respectiv e normal sa fie nervos pe ea.
Bună,
Eu cred că în felul ăsta băiatul îşi exteriorizează sentimentele, suferinţa.
Numai bine!
Chiar e zodia leu
:-)
Și mai rău. Și mai frustrat!
Ca a facut tare bine ca l-a indepartat, asta nu e om, nu merita iubirea nimanui, este un cioban
Frustrare.fiecare actioneaza in modul lui.da si eu m-am manifestat mai urat dar nu am injurat eventual am facut-o nerusinata si ca e ca restul dar pana la injuraturi..Mna,diplomatia este un lux pentru multi nu si l permit
Wai,cunosc genu', are orgoliu, inca mai are sentimente dar le transforma intr-o "ura".
Cred ca e un om care nici nu ar fi trebuit sa fie cu fata aia si nici nu a iubit-o.
Inseamna ca in continuare o iubeste si o respecta foarte mult. Macar fosta acum nu mai are nici un dubiu in privinta despartirii, fiecare injuratura intarindui ideea.
O respecta?
O "respecta"
Buna!
O parere proasta. Atat de proasta, incat nici nu m-as mai obosi sa-l caracterizez.
Pa-pa!
Este cam prostesc , genu' asta de baieti sunt foarte orgoliosi, iar daca tu esti cea in cauza, cand il auzi, rade, si fa-i in ciuda, aratandu-i ca nu iti pasa, il va durea asta .
Asta fac, rad pentru ca mie chiar nu imi mai pasa, dar el crede ca eu sufar in tacere si cica "ma oftic" desi eu am fost cea care a pus capat si tot el e ala care se enerveaza
El sufera mai vizibil decat crezi. Vrea sa creada ca suferi si tu, si se enerveaza mai rau cu cat esti mai nepasator la atitudinea lui. E cat se poate de simplu, nu ti se pare?
Hm, ba da.
Totusi, daca sufera si o vrea inapoi, ar trebui sa-i arate ca o iubeste, nu sa incerce sa o convinga ca e un gunoi etc, nu?
"Acum nu spun ca el realizeaza." Adica nu va intelege cu una, cu doua ce se intampla cu el de fapt. Va avea nevoie sa-i simta lipsa sub o forma de nostalgie. Singurul sau indiciu in momentul asta e faptul ca il obsedeaza, dar nici de asta nu isi da seama pana nu ii atrage cineva atentia. El e intr-un fel de stare de negare; mai intai va trebui sa se convinga pe sine ca o vrea inapoi. Uneori asta nici nu se mai intampla. Depinde...
Cu ce te incalzeste pe tine parerea noastra?
Oricum tu crezi acelasi lucru ca majoritatea de pe aici, ca e un misogin, ce vroiai, sa fii sustinuta sau ce?
Da, pentru ca el spune ca sunt proasta daca cred ca el e un taran ca face asta si i-am promis ca-i aduc dovezi, sa vada ca nu sunt singura care gandeste asa.
E calcat pe mandrie, are un temperament vulcanic, nu stie cum sa procedeze!
anonim_4396 întreabă:
SecretLover10 întreabă:
Mutubal întreabă: